Za žene koje su napunile 40 i više: Frizure koje skidaju 10 godina sa lica! (FOTO)

Za početak, imajte u vidu da morate da zaboravite na predugačku kosu.

Ako nemate poverenja u kreme za uklanjanje bora i niste pobornik estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe, rešenje za vas je promena frizure!

frizure zenske

Za početak, imajte u vidu da morate zaboraviti na predugačku kosu, a da se okrenete ka modernim oblicima, koji su tajno oružje za podmlađivanje mnogih svetski poznatih lepotica. Sve dame čije ćete frizure videti već su zašle u godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe!

Pronađite onu koja vam najviše odgovara i pravac kod frizera!

1. Pamela Anderson

Kada se pre nekoliko dana pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali! Nova frizura podmladila ju je minimum 10 godina.

2. Šeron Stoun

Ako ste ljubitelj kratke kose, posetite frizera koji će vam srediti frizuru u stilu poznate glumice Šeron Stoun i odmah sakriti nekoliko godina!

3. Ema Tompson

Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kada je reč o dužini, ali sa naglašenim volumenom i šiškama ublažiće godine.

4. Marijela Frostrup

Slavna britanska novinarka ima pune 54 godine, ali se na njenom licu to ne vidi! Tajna je u njenoj besprekornoj, ravnoj paž frizuri do iznad ramena, koja joj je sa lica obrisala čitavu deceniju.

5. Džulijen Mur

Već nekoliko godina, pored ishrane i vežbanje, glumica koristi i frizuru kako bi postigla mladolik izgled. Ovo je idealan izbor ukoliko ste ljubitelj malo duže kose, pa je možete pustiti najviše do sredine leđa, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova.

6. Rakel Velč

Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne zavodnice Rakel Velč, koja blagim talasima na kratkoj kosi ublažava vreme koje neumitno teče.

Jeste li pronašli inspiraciju za odlazak kod frizera?

izvor: stil kurir

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation