Zeleni čaj za lepu kožu

Zeleni čaj može biti jako efikasan za lepu i zdravu kožu, zato ćemo vam predstaviti nekoliko sjajnih načina kako ga možete koristiti u svrhu zdravije kože.

SUPERTONIK

Stavite kašičicu čaja,zatim prelijte sa 50ml vode koja je ključala, ostavite da se ohladi. Natopite vatom i istrljajte vrat i lice.

LOSION ZA MEKU I NEŽNU KOŽU

U mineralnoj vodi skuvajte čaj i dodajte kašičicu šećera, ovako spremljen losion mažite na kožu ujutru i uveče.

LEK ZA CRVENILO LICA

Osetljivu kožu,koja je sklona crvenilu,umivajte sa čajem koji je prokuvan dva puta.

Problem sa kapilarima rešite tako što ćete dva do tri puta nedeljno stavljati obloge od zelenog čaja na potrebna mesta, a pored toga, u isto vreme pijte čaj od šipka.

LEK ZA UMORNE OČI

Natopite gazu zelenim čajem,stavite na kapke a preko toga stavite listiće iz cedaljke.

ČUDOTVORNI ZELENI NAPITAK

Naučno je dokazano da je zeleni čaj lekovit,u Kini je poznat oko 4.000 godina.Jod i vitamini kao što su D,C,E mu obezbedjuju da ima reputaciju napitka večnosti.

Ove obloge držite oko 15-20min.Isto tako možete iskoristiti već upotrebljene kesice tako što ćete ih staviti u frižider na 10ak minuta i staviti ih na oči tako hladne.Ovaj postupak koristite samo ako vam nisu mnogo izraženi podočnjaci.

ČAJNI FEJSLIFTING

Toplim čajem natopite gazu, zatim je iscedite i stavite na lice, a preko toga stavite peškir. Obloga se drži 15-20min. Ovaj tretman koristite dva meseca, dva puta nedeljno.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation