Za sve vrste cisti ovaj recept je neophodan lek!

Ovom prilikom vam želimo predstaviti jako efikasan prirodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti. Glavni sastojak lijeka je kaktus aloja.

cista-dojka

Evo recepta i uputstava za pravljenje prirodnog lijeka za ciste

Biće vam potrebno pola litre medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kafe od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova).

Listove aloje očistite od Bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmješate.

Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.

Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procijedite smjesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna kašika.

Bitno je da želudac bude prazan prije i nakon korišćenja lijeka kako se ne bi mješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.

Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama. Nećete pogrešiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca takođe mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini.

Mjera koju smo mi naveli (Jedna supena kašika) je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se postepeno smanjuje prema težini djeteta. Djete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan.

Izvor: web-tribune

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation