Vežbe za ravan stomak

Da bi ste imali ravan i zategnut stomak, potrebno je da budete upoznati sa određenim programom vežbi koje će vam pomoći da vaš stomak izgleda baš tako, ravno i zategnuto.

Potrebno je da prvo počnete sa lakšim vežbama za stomak, da bi ste potom, postepeno prešli na teže vežbe. U skladu sa tim, predložićemo vam nekoliko vežbi, koje su po svom redosledu objašnjene i po težini.

Vežba 1:

Lezite na ravnu podlogu za vežbanje, tako da vam noge budu pravo ispružene, a ruke postavljene prekršteno iza glave. Zatim potrebno je da vam neko pomogne tako što će vršiti pritisak određenom težinom na vaše podkolenice i time vam pomoći da vam se noge od napora koji vežbanjem činite ne podižu od nivoa podloge za vežbanje.

Kada vam neko izvrši pritisak na podkolenice, uspravljajte se savijajući se u struku sve dok se licem ne približite na oko 15 centimetara od svojih nogu. Onda se vratite u početni položaj i vežbu ponovite oko 15 do 20 puta za početak. Za vreme vežbe dišite pravilno, tako da ćete da udišete vazduh dok se vraćate u početni položaj i da ga izdišete dok se savijate prema nogama.

Vežba 2:

Lezite na ravnu podlogu za vežbanje, tako da su vam kolena presavijena tako da su vam stopala oslonjena na podlogu za vežbanje. Ruke prekrštene naslonite na grudi. Iz tog položaja se podižite leđima od podloge za vežbanje svega oko 20 centimetara, i vraćajte se u prvobitni položaj.

Vežbu ponavljajte brzo sa kratkim i brzim udisanjem i izdisanjem vazduha oko 15 do 20 puta za početak vežbanja.

Vežba 3:
Zauzmite početni položaj kao za drugu vežbu, stim što ruke treba da vam budu prekrštene iza glave. Savijajte se u stranu, sve dok vam levi lakat ne dohvati levo koleno.

Vežbu ponovite 10 puta, a zatim i još 10 puta, ali tako da ovog puta desnim laktom dodirnete desno koleno.

P.S. Ukoliko vežbe ne daju željene rezultate, postoji još rešenja. Neka od njih su da isprobate tretmane iz oblasti estetske hirurgije kao što su abdominoplastika ili liposukcija pa da vidite da li ćete tu dobiti željeni efekat.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation