Vežbe za grudi

Sklekovi – Stanite u početnu poziciju za sklekove , sa težinom ravnomerno raspoređenom od dlanova ka nožnim prstima, preko kukova i nazad po pravoj liniji. Spuštajte i podižite svoje telo savijanjem laktova, uverivši se da vam ruka ne prelazi ugao od 90 ° pri završnom potezu. Ako želite veći izazov, pokušajte da radite sklekove sa nogama podignutim na klupu, što stavlja veći pritisak na vaše grudne mišiće.

Propadanja – Težina ove vežbe razvijaju vaše grudi i gornji deo tela. Pronađi dve jake stolice ili bilo kakve potpore koje mogu da podrže vašu težinu. Postavite stolice tako da su nasloni okrenuti jedan prema drugom. Stanite između njih i oslonite se šakama na naslone. Uz savijena kolenia, spuštajte telo . Vaše ruke treba da formiraju ugao od 90 stepeni. Zatim se izdignite sebe u vazduh. Radite onoliko ponavljaja koliko vam forma dozvoljava.

Tegovi – Potreban vam je skup tegova za vežbanje i ravna površina. Lezite na leđa . Ako ste na podu, savijte kolena pod pravim uglom, ili tako savijene noge ukrstite . Uzmite tegove u obe ruke i ispružite ruke iznad grudi. Sa dlanovima okrenuti jedan ka drugom , širite ruke dok ne dodirnu pod . Kada osetite jako zatezanje grudi, skupite ruke. Malo teža varjanta ove vežbe je ,,grljenje velikog drveta’’. Razlika je u tome, što kad vraćate ruke u početni položaj, ne ispravljate ih potpuno, već ih držite tako da formiraju krug ispred vas.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation