OVO TREBATE ZNATI: Koloidno srebro – kako pomaže vašem zdravlju?

Koloidni srebro je tekućina koja se koristi u liječenju raznih bolesti već stoljećima, a napravljeno je elektrolizom čisto elementarnog srebra u destiliranoj vodi.

Iako nije uobičajeno da se koristi u konvencionalnoj medicini, sve veći broj istraživanja potvrđuje da bi se trebalo koristiti ili da ga svaka osoba koja voli prirodne lijekove treba imati u svome ormariću.

Koloidni-srebro-za-zdravlje

Koloidni srebro nudi brojne zdravstvene prednosti, ali sljedeći 15 su najvažniji:

Protiv upala

Koloidni srebro se može koristiti površinski da pomogne oporavak, ubrzati proces ozdravljenja i ublažiti bol i nelagodu uzrokavanu upalom i oteklinom.

National Institutes of Health pregledao njegove učinke na upalu kože kod svinja, a znanstvenici su otkrili da je oporavka u svinja tretiranih s koloidnim srebrom dogodila u 72 sata, a koža od drugih svinja je još uvijek upaljena.

Protiv prehlade i gripe

Zbog svojih snažnih antimikrobnih svojstava, koloidno srebro smanjuje duljinu i simptome gripe i prehlade. Ali talijanska Agencija za lijekove navodi da koloidno srebro nebi trebala koristiti djeca mlađa od 12 godina.

Anti – sve

To je veliki prirodni antibiotik, zbog svojih snažnih antimikrobna svojstva. Naime, on je čak bio korišten u starom Rimu i Grčkoj za očuvanje hrane i pića. Učinkovito ubija bakterije, viruse i gljivične infekcije.

Studija provedena u Tajvanu otkrili da koloidno srebro može eliminirati super-antibiotik otporne MRSA i Pseudomonas aeruginosa. Osim toga, u suradnji s antibioticima, vrlo je učinkovit protiv MRSA i stafilokokom infekcija.

Da budemo konkretni, znanstvenici u 1980 godini je napravio istraživanje u kojima je 650 različite patogena izlozio malim količinama srebra i svi patogenis u bili uništeni nakon izlaganja srebru.

Za liječenje infekcije uha

Infekcije uha su rezultat bakterija, pa čak i gljiva, pa su lijekovi na recept ne daju rezultate kao što su oni napravili da rade protiv određenih klasa bakterija.

Ipak, zbog svojih snažnih svojstava, koloidno srebro uspješno liječi infekcije uha. Vi samo treba dodati nekoliko kapi u uho 1-2 puta u toku dana, sve dok nepobijedite infekciju uha.

Jednostavne kože bolesti

Stanje kože može biti bolno i neugodno, poput prištića, psorijaza, crvene, upaljene kože, mitesera, ciste. Oni su često rezultat gljivica, virusa i bakterija, tako da koloidno srebro može ponuditi veliku korist jer će ubrzati proces popravljanja oštećenih tkiva. Svake noći primjenjujte koloidno srebro na zahvaćena mjesta na koži i upala će se smanjiti za nekoliko dana.

Koloidno srebro lijek za grlobolju

Trebali bi ispirati grlo sa koloidnim srebrom kako bi se eliminirale patogene u grlu koje su razlog za grlobolju. Uzmite 2 žilice koloidnog srebra i ispirite grlo par minuta. Nakon toga ispljunite kako bi se oslobodili mikroba u ustima. Ponovite ovo 5 puta u toku dana, sve dok ne osjetite olakšanje.

Možete ga koristiti kao sprej za grla i koristiti ga nekoliko puta u toku dana.

Za liječenje upale sinusa

Kada su sinusi upitanju, kad ste stalno osjećati nepodnošljivu bol i pritisak u licu, znatno će pogoršati svakodnevni život. Konvencionalna terapija uključuje steroide, analgetike i antibiotici, ali njihova upotreba dovodi do brojnih nuspojava. Stoga, trebali biste koristiti prirodni lijekovi.

Studija objavljena u International Forum za alergije i nosa u 2014. godini ukazuje na upotrebu koloidnog srebra u obliku nazalnog spreja. Trebali bi nagnuti glavu unatrag, i sipati nekoliko kapi u nosnu šupljinu.

Oslobodite se posjekotina, opeklina i ogrebotina

Koloidni srebro potiče proces zacjeljivanja kože i tkiva, te u isto vrijeme, ublažava upale, tako da je pogodno za liječenje manjih posjekotina i ogrebotina.

Za liječenje upale pluća

Dr. Axe sugerira da sposobnost antibiotika u borbi protiv bronhitisa ili upale pluća je ograničen. Stoga, u slučaju virusne upale pluća, antibiotici jednostavno ne mogu dati pozitivne učinke.

Kao što ubija mnoge patogene, koloidno srebro učinkovito djeluje na upalu pluća. Možese gutati ili interno udahne u pluća s nebulizatora. Prema riječima dr Axe, žličica tri puta dnevno 10-15 minuta mogu tretirati upale pluća u nekoliko dana!

Izvrstan za životinje

Koloidni srebro nije učinkovit samo u slučaju ljudi. Naime, odlično pomaže i životinjama. To se može koristiti za liječenje manjih posjekotina, infekcija rane, lišajeva, infekcije uha kod pasa. Preporučljivo je da vašem pas dajete od 5 do 10 kapi oralno, dva puta dnevno.

Kada se koristi površinsko za rane, sipati koloidnog srebra na pamuk obrisak i primijeniti na zahvaćena područja nekoliko puta dnevno. U slučaju infekcije uha, uliti nekoliko kapi u uho svakodnevnom do deset dana.

U slučaju mačke, koloidno srebro se može koristiti za liječenje mačaka, kao što su mačji akne, MRSA, kožnih problema i gljivične infekcije.

Uklanja neprijatne mirise

Koloidni srebro može učinkovito ukloniti sve neugodne mirise kućnih ljubimaca u kući i ostaviti svjež miris.
Sve što trebate jeste pomiješati malo destilovane vode i koloidni srebro, i natopiti neku tkaninu, po mogučnosti pamučnu. Tu tkaninu ostavite na mjesto gdje vaš kućni ljubimac spava.

Savršeno za pranje voća i povrća

Ako ne možete uzgojiti svoje vlastite, organsko povrće i voće, te bi trebao pronaći način za uklanjanje svih kemikalija pronađena u voći i povrću.
Pomiješajte pola šalice octa i jednu šalicu vode, dobro promiješati i dodati 2 žličice soli. Ostavite ga da se otopi i promiješati u ¼ šalice koloidnog srebra.

Natapanje svježeg voća i povrća u ovom mix 5 minuta te ih isperite. Na taj način ćete konzumirati čiste proizvode koji ne sadrže kemikalije koje mogu naštetiti vašem zdravlju.

izvor: zenstvena

 

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation