Trbušnjaci

Da bi i vaši trbušnjaci bili vidljivi i da bi vi bili ponosni na svoje pločice na stomaku, morate se pridržavate nekih pravila, a evo i kojih:

1. Popravite držanje – trudite se da budete uspravljeni jer kada ste pogrbljeni stomak je mlitav i opušten. Isto tako probajte da vam u istoj ravni budu ramena i uši, potom ramena u odnosu na kukove poravnajte, a kukove u odnosu na kolena a zatim kolena u odnosu na gležnjeve. Takođe ramena treba da vam budu u otvorenom položaju, a pupak uvučen.

2. Ne zanemarujte ostatak tela – ne zapostavljajte druge grupe mišića. Pilates je dobar za sve bitne grupe mišića kao i za mišiće nogu i ruku.

3. Preispitajte svoju ishranu – ukoliko ne smanjite količinu hrane i ako ne provodite dovoljno vremena u pokretu, trbušnjake uzalud možete raditi. Prema tome provodite vreme baveći se fizičkim aktivnostima i ishranu regulišite.

4. Rekviziti nisu uvek neophodni – za jačanje trbušnjaka nisu neophodni tegovi, lopte, pojasevi itd.Na primer ako stojite u supermarketu i čekate na red, trudite se da uvučete pupak koliko možete i budite uspravljeni.

5. Bez žurbe – ono što treba da znate to je da do uspešnih rezultata treba vremena. Prema tome pripremite se psihički i isplanirajte konstantan i lagan napredak.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation