Pripremite se za turisticku sezonu uz Talijansko-hrvatski rječnik

Besplatni online talijansko-hrvatski rječnik zamijeniti će sve vaše dosadašnje papirnate rječnike te ubrzati vrijeme prevođenja.

italijanski

Papirnati rječnici su poderivi, prašnjavi, zapaljivi, pogodni samo kad vam treba uteg za skeniranje, dok  online rječnici osim što su besplatni, su i interaktivni odnosno i vi možete sudjelovati u kreiranju rječnika i dopuni novih riječi.

Za upotrebu talijansko-hrvatskog rječnika kod prevođenja riječi, fraza i cijelih tekstova nije potrebna registracija, već je dovoljno u tražilicu upisati riječ, frazu ili tekst koji se prevodi i u par sekundi dobit ćete prijevod.

Registracija je potrebna ako korisnik želi biti aktivni kreator rječnika gdje može ponuditi prijevode za nove riječi, fraze ili može ponuditi bolji prijevod za postojeću riječ ili frazu.

Riječi i fraze koje upisuju korisnici u besplatni talijansko-hrvatski rječnik pregledavaju lektori i urednici.

Zbog temeljitog pregledavanja svake riječi, fraze potrebno je par tjedana dok se riječ pojavi u online rječniku. Sve promjene koje nastaju u talijansko-hrvatskom rječniku korisnik može vidjeti u dnevniku promjena.

Administratori, urednici i lektori online rječnika http://www.online-rjecnik.com/ zahvaljuju se svim korisnicima na trudu koji ulažu u dopuni baze rječnika i vjeruju da će zajedničkom suradnjom stvoriti online talijansko-hrvatski rječnik s najvećom bazom riječi.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation