Priprema hrane posredstvom keteringa postaje svakodnevica

Iz godine u godinu ketering postaje sve prisutniji način pripremanja hrane kako za privatne i poslovne proslave, tako i za svakodnevnu ishranu. Sve većoj popularnosti keteringa svakako da doprinose i sve niže cene. Vremenom se povećavao broj firmi koje se bave keteringom, pa su samim tim i ketering usluge postajale sve pristupačnije.

Poslovni svet je od davno uvideo sve prednosti keteringa

Privatne firme su prve počele praktikovati ketering u organizaciji poslovnih prijema, proslava jubileja, uspešnih poslova. Za te prilike najčešće se praktikuje posluženje u formi švedskog stola. Na meniu se obično nalaze različiti kanapei, rolnice, peciva, salate i meso sa roštilja. Uspešni poslovi se tradicionalno sklapaju uz dobar zalogaj. Ketering službe se trude za odgovore i najzahtevnijim kriterijumima. Pogledajte primer menija za jedan poslovni prijem ovde.

Ketering za sve zaposlene

Osim za organizovanje poslovnih proslava firme veoma uspešno sarađuju sa ketering kućama i na drugim poljima. Naime, sve je više velikih kompanija koje organizuju jedan obrok dnevno za svoje zaposlene na radnom mestu, odnosno u kantinama. Na taj način radnici dobijaju kompletan ručak na poslu, pa samim tim postaju zadovoljniji uslovima u firmi u kojoj rade, a svakako da zadovoljan radnik postiže i bolje rezultate u radu.

Ketering na privatnim proslavama

Nekada su rođendanske proslave, krštenja i venčanja pripremali svi članovi porodice. To je zahtevalo nekoliko dana samo za pripremu hrane. Danas je organizacija ovakvih događaja mnogo drugačija. Hranu pripremaju ketering službe a ukućani imaju dovoljno vremena da se odmore i srede za slavlje. Potrebno je samo da napravite jelovnik za Vašu zabavu i da pozovete ketering službu. Spremljena i kreativno aranžirana hrana će Vam biti dostavljena na dogovorenu adresu u terminu kada Vi to želite. Budite obazrivi prilikom odabira ketering kuće koja će obezbediti hranu za Vašu proslavu, jer kvalitet hrane i usluge nije kod svih isti.

Ketering sve zastupljeniji u svakodnevnoj ishrani

Pored proslava različitog tipa ketering je sve zastupljeniji i u svakodnevnoj ishrani. Kako brz način života ne ostavlja mnogo vremena za pripremanje hrane kod kuće ketering je idealan način da samo jednim pozivom obezbedite kuvan obrok za svoju porodicu, bez gomile prljavih sudova i sati provedenih pored šporeta. Ketering sve više postaje svakodnevna potreba.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation