Panični napadi simptomi

Svi mi ponekad osećamo strah koji nas nadvlada i zbog kog se osećamo loše. To onda prelazi u panični napad što ne treba uzimati olako.

Ukoliko ste nekad osećali veliki stah a pri tome niste znali zbog čega ili ste imali predosećaj da će se nešto loše desiti, to je znak da ste verovatno imali panični napad.

U simptome paničnog napada spadaju bolovi u grudnom košu, groznica, mučnina, vrtoglavica, glavobolja, povišen krvni pritisak kao i strah i predosećaj da će se desiti nešto loše. Ovi simptomi se pojavljuju za 10minuta a potrebno je i do nekoliko sati da se povuku.

Ako često imate panični napad,v elika verovatnoća je da ste razvili panični poremećaj. Potrebno je da se obratite svom lekaru za pomoć.Ako Vaš lekar ustanovi panični poremećaj, uz par tretmana možete resiti taj problem.

Kako biste ublažili panični napad u tome Vam može pomoći promena načina života. Pravilno se hranite, redovno vežbajte i imajte bar osam sati sna.

Kada anksioznost pređe svaku kontrolu onda je vreme da nešto preduzmete. Iako možda ne uspete skroz da sprečite panični napad,dovoljno je da znate kako da upravljate njim.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation