Ovo morate probati! Masažom grudi do savršenog dekoltea!

Želite veće grudi? Ne, nisu vam potrebni silikoni. Masaža grudi je odličan način da dođete do savršenog dekoltea.

Možda ste mislili da su vam brushalteri neophodni da biste imali čvrste i veće grudi koje stoje savršeno. A jeste li znali da su neke studije pokazale da oni zapravo čine grudi ravnijim i opuštenijim? Zato vas izazivamo da isprobate masaža za povećanje grudi i vidite njene efekte.

Da biste shvatili kako ovakav tretman može da utiče na njihov rast, treba da znate šta zapravo čini strukturu ženskih dojki.

14699554_10208564002229761_746871339_o

Šta daje oblik grudima?

Ženske grudi imaju na sebi veliki broj krvnih i limfnih sudova i vrlo su osetljive na dodir. Zato i jesu jedna od ženskih erogenih zona. Kao i ostale erogene zone na ljudskom telu, i  one  nabreknu i porastu kada kroz nih projuri nalet cirkulacije.

Da bi vaše dojke izgledale bujno i da bi bile čvrste, cirkulacija u potkožnom tkivu treba da bude besprekorna, pa čak i poboljšana. Znate li šta je može poboljšati? Naravno, masaža grudi.

Ono što najvećim delom čini strukturu tkiva dojke jeste masno tkivo. Možda ste primetile da onda kada se ugojite, ne raste samo vaš stomak ili zadnjica, već vam porastu i grudi. To samo po sebi nije dovoljno da bi imali savršen dekolte jer dojke treba da budu čvrste.

Velike i teške grudi koje ne stoje pravo, nisu baš efekat koji želimo.

Da bi one održale svoju bujnost i čvrstinu, neophodno je da im povremeno date malo slobode i rešite se brushaltera, posebno onih koji stežu i guraju ih u neprirodan položaj. Znate već, stvari koje stežu zapravo ometaju cirkulaciju , a dobra cirkulacija je baš ono što vam treba za savršen dekolte i povećanje grudi. Loš protok krvi i limfe onemogućava da se telo oslobodi toksina, a rezultat su grudi koje izgledaju smoždeno, spljošteno i uvelo.

Kako masirati grudi

Masaža za povećanje grudi je odlična stvar koju treba redovno da radite – kako da biste dobili veći obim i volumen grudi, tako i da biste na vreme otkrili kvržice i nepravilnosti koje mogu da vas upozore na rak dojke. Izvođenje masaže grudi u početku vam možda neće biti najprijatnije iskustvo, jer su pokreti  dosta jaki. Ipak, manje su bolni od bilo koje operacije kojoj biste se podvrgli zarad povećanja grudi.

Masaža za rast grudi uključuje 4 osnovna pokreta:

  1. Kružni pokreti počinju kod ključne kosti iznad jedne dojke. Vrhovima prstiju kružite oko dojke, praveći sve manje krugove dok ne dođete do bradavice.
  2. Masaža dlanovima je sledeći pokret. Jednom rukom uhvatite dojku odozdo kako biste je podigli naviše. Drugim dlanom prelazite opet od ključne kosti preko gornje površine dojke i pritiskajući idete prema bradavici.
  3. Stiskanje. Treći pokret je masaža cele dojke vrhovima palca i kažiprsta koja se završava na bradavicama. Stiskate dojku kao da pokušavate da iz iscedite sadržaj iz njene bradavice. Delimično to i radite – aktivirate limfne čvorove koji se tu nalaze i pomažete da oni izbace toksine nagomilane u ovom delu tela.
  4. Obrnuta masaža grudi. Ovde vrhovima palca i kažiprsta počinjete masažu od bradavice i pravite pokrete suprotno od nje, u svim pravcima.

Masaža za veće grudi može biti neprijatna, jer je ovo jako osteljivo i prokrvljeno područje. Da bi stvari išle lakše, potrebna vam je neka krema za masažu grudi koja će da podmaže vaše pokrete. U te svrhe, najbolje je da nabavite neku kremu koja je namenjena povećanju grudi i koja će svojim aktivnim sastojcima potpomoći njihov rast i učvršćivanje.

Kada raditi masažu?

Najbolje vreme za masiranje grudi je uveče, kada ne planirate nikakve druge aktivnosti posle toga. Da biste bili redovni, a to je jedini način da masaža za rast grudi i donese efekte koje želite, najbolje je da vežete ovaj tretman za neku vašu rutinu. Idealno je da to radite tokom tuširanja ili posle njega. Tu ste veće prodrmali cirkulaciju, a ostaje vam samo da je dodatno stimulišete pravim pokretima.

Nakon masiranja grudi , poželjno bi bilo da odmorite. Lezite na leđa, ne pritiskajte ih brushaletrima i nemojte da ležite na stomaku. Na taj način ćete omogućiti da dojke upiju sve aktivne sastojke iz kreme koju ste koristili, i nećete odmah sputavati cirkulaciju i time poništiti dejstvo onoga što ste radili.

Koristite ovu tehniku redovno i vrlo brzo ćete zahvaljujući masaži imati veće i lepše oblikovane grudi i savršen dekolte.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation