Nedeljni horoskop od 22. do 28.maja 2017

Ovan
Ove nedelje očekujte pomoć drugih ljudi, ali ne i previše uspeha u poslu. Sada je vreme za završavanje obaveza. Mogući su nesporazumi na radnom mestu. Previše priče Vam može škoditi, pa se ne otvarajte lako drugima. Svoje probleme zadržite za sebe. Što ljubavi tiče sve ide kako treba. Zauzeti, zadovoljni ste odnosom, a slobodni će više komunicirati sa osobom koja im se dopada.

dnevni horoskop

Bik
Potrudite se da ove nedelje više vremena provedete sa partnerom. Ako ste slobodni, više ćete se posvetiti poslu. Kompromisi su obavezni na radnom mestu. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Dobro se osećate. Vredni ste i puni elana, želite da uvedete neke promene. Bitno je samo da se ne preforsirate. Iznenadni troškovi su mogući.

Blizanci
Pomalo se osećate usporeno. Toliko toga biste želeli da odradite, ali kao da stalno neka nova obaveza iskrsne i nikako da završite planirano. Potrudite se da se držite plana. Drugi ljudi Vam ne mogu biti od velike pomoći, pa je i ne očekujte. Ono što se menja od ove nedelje je to da ćete manje biti kod kuće, a više ćete imati potrebu da izađete van doma, u prirodu. Ako imate partnera, isplanirajte neki put sa njim, a ako ste slobodni možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Rak
Ove nedelje nije dobro da potpisujete bilo šta. Sačekajte bolji period. Najbolje bi bilo da se okrenete sređivanju kuće, dokumenata, bitnih stvari. Pazite da ne zaboravite neke rokove koje imate na poslu. Sada je vreme da se raspitate za neki telefon koji želite da kupite, čak i za auto. Ne zapostavljajte rodbinu i prijatelje, pa iako možda niste raspoloženi, vidite se sa drugim ljudima. Sa partnerom više vremena provedite kod kuće. Slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti.

Lav
Zauzeti, mogući su problemi u vezi sa partnerom. Potrudite se da se usmerite na rešavanje postojećih problema i ne dramite. Ne pravite ljubomorne scene, ali nemojte ni partneru davati povoda za ljubomoru. Slobodni, na nekom putu možete upoznati neku zanimljivu i prilično pričljivu osobu. Bilo bi dobro da ne kupujete stvari koje vam nisu potrebne sada. Na poslu nećete biti posebno zadovoljni, odradite šta imate i idite dalje. Ova nedelja je preporučljiva za zabavu. Ne opterećujte se pričama drugih ljudi.

Devica
Usmerite se na sebe. Ova nedelja će biti jako dobra za posao, ali i za ljubav. Zauzeti će uživati, a slobodni će se dvoumiti koga da odaberu. Okrenite se uživanju u dobroj knjizi, filmu, dobroj hrani. Pomalo ćete biti napeti zbog manjih tenzija u porodici, ali rešenje je da se sklonite sa strane i da se ne opterećujete. Potrudite se da usporite malo ritam i da pazite šta kome pričate.

Vaga
Ovo je Vaša nedelja. One nedelje je već Venera u Vašem znaku, a sada posle nekoliko godina ulazi i Jupiter u znak Vage. Doneće Vam entuzijazam, dobro raspoloženje, želju za napretkom i novim uspesima. Idite na neko putovanje ili ga isplanirajte. Ne dozvolite sebi da se usredsredite na samo jednu stvar, na posao ili ljubav nego se uskladite. Potrebno je da imate plan da se ipak ne biste pogubili u svim željama koje imate. Odnos sa partnerom biće bolje, a slobodni, Vi ćete osetiti pojačanu potrebu za partnerstvom.

Škorpija
Ove nedelje ćete imati više energije nego inače. Dobro se osećate. Nemojte biti previše kruti u nekim stavovima vezanim za posao, popustite malo kako biste krenuli ka završavanju obaveza. Što se tiče ljubavi, nemojte kriti neke stvari od partnera. Slobodni, možete uleteti lako u avanturu. Na nekom putovanju pazite gde ostavljate novčanik i dokumenta, naročito u prevozu, saobraćaju. Dijeta bi Vam prijala, ne preterujte sa začinjenom hranom.

Strelac
Ne opterećujte se previše time šta drugi misle o Vama. Možda ćete imati manji zastoj na poslu, ali dajte sve od sebe da se više potrudite da biste prevazišli prepreke. Budite prijatni prema saradnicima. Čak iako Vam se nešto ne dopada kod neke osobe sa kojom radite, ne morate svakome sve reći u lice. Napeti ste, ali se napetost smanjuje do kraja nedelje. Želite da uvedete neke promene na poslu. Družite se više sa prijateljima. Preko interneta ili prijatelja možete upoznati neku zanimljivu, veselu osobu. Zauzeti, priredite neko iznenađenje partneru, strastveni ste.

Jarac
Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Trudite se da se usredsredite na rad, na saradnju. Ako se bavite umetnošću sve će ići mnogo lakše. Moguć je povećan obim posla. Skloni ste flertu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Mogući su problemi sa leđima i cirkulacijom.

Vodolija
Ove nedelje su mogući problemi sa tehnikom, neku manji kvarovi. Nije dobar period za kupovinu novih stvari za dom. Potrudite se da idete na neki kraći put. Rasteretite se nekako. Očekujte podršku partnera u vezi sa Vašim poslom. Slobodni, najbolje bi bilo da ove nedelje ne ulazite u neke ozbiljne priče nego se opustite i posvetite se samo poslu. Pozitivni ste i odlično se osećate, a tako će biti tokom cele nedelje.

Ribe
Prilično ste napeti zbog posla. Bolja je saradnja sa ženama nego sa muškarcima. Ne pozajmljujte drugima novac. Zauzeti, ne ulazite u rasprave sa partnerom. Nije dobar period za rešavanje bilo kakvih razmirica jer ćete samo napraviti veći problem. Pustite da prođe ova nedelja, da se smire strasti. Slobodni, strastveni ste i skloni avanturama.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation