Najbolji način da iskoristite jaja japanskih prepelica

Mnogo puta ste vjerojatno čuli kako su ova jaja jako ljekovita. Ako ne ljekovita, onda su barem zdrava kao namirnica.

Jaja ovih malenih koka jako su cijenjena, posebno u alternativnoj medicini, gdje se često preporučuju kao lijek za određene tegobe.

najbolji-nacin-da-iskoristite-jaja-japanskih-prepelica

Kura koja se provodi sa jajima prepelica ipak nije tako jednostavna. Treba znati kako se jaja koriste, kada i u kojoj količini.

Naravno, jaja od japanskih prepelica se mogu koristiti i kao dnevni obrok, poput kokošjih jaja, ali ih ipak ne treba konzumirati često. Najbolje je ove malene ‘paketiće’ uzimati ciljano za poboljšavanje zdravstvenog stanja.

Korištenje jaja japanskih prepelica

Ako koristite jaja japanskih prepelica, ne očekujte čuda. Ipak, ona će vam pomoći ako želite da prebrodite neku bolest koja vas muči.

Ukoliko ste se po prvi put odlučili na konzumiranje prepeličjih jaja, i želite krenuti oprezno, onda vam savjetujemo da prvi dan uzimate jedno jaje, drugi dan dva i sve tako do pet komada, nakon čega ostajete na pet jaja na dan.

Uvijek se preporučuje uzimati jaja u svježem obliku, pola sata prije jela. Mogu se konzumirati umućena sa šećerom, medom, mlijekom ili sokom, ovisno od želje, ali ako možete svakako je najbolje uzeti ih sama, bez ikakvih dodataka.

Djeca su često gadljiva na sirova jaja, pa njima možete ponuditi kuhana ili pečena jaja od prepelica.

Ako vas pak muči neki zdravstveni problem, i želite pročitati kako se koriste u liječenju, savjetujemo vam da pročitate OVAJ LINK. Tu vam je objašnjena čitava kura liječenja uz pomoć jaja japanskih prepelica.

Svakako se po potrebi posavjetujte sa stručnjakom alternativne medicine, ili sa liječnikom koji će vas uputiti u daljnje liječenje.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation