Nadogradnja kose – rešenje za frizuru o kojoj maštate

Iako žena može izgledati lepo i sa vrlo kratkom kosom, duga i negovana kosa je vekovima, na skoro svim kontinentima, bila simbol lepote pripadnica nežnijeg pola. Moderni stil života zahteva minimalizam u svim sferama, pa i kad je u pitanju frizura, ali je za izuzetno važne prilike bujna kosa prosto neizbežna. A šta ako nemate dovoljno vremena da pustite da Vam kosa poraste do potrebne dužine, a sve oči će biti uprte u Vas i želite da izgledate očaravajuće? Nemate razloga da očajavate, nadogradnja kose je danas do te mere usavršena da niko neće ni primetiti da ta divna frizura nije napravljena samo od Vaše kose.

Nadogradnja kose1

Najpoznatije savremene metode nadogradnje kose su nadogradnja kose keratinom, klipsama, čvorovanjem, perlicama i šivenjem. Ukoliko želite da postignete fantastičan vizuelni efekat tako da se granica između nadograđene i Vaše kose ne primeti, nadogradnja keratinom je pravi izbor za Vas. Keratin se koristi i u slučaju nadogradnje perlicama. Sa druge strane, jedan od najpraktičnijih sistema nadograđivanja jeste nadogradnja klipsama iliti doživotna nadogradnja kose. Takođe, zbog brzine i praktičnosti, mnogi saloni će Vam ponuditi i uslugu nadogradnje kose šivenjem.

Kada dobiju sve ove informacije, mnoge dame postanu krajnje zbunjene jer nisu potpuno sigurne za koju od pomenutih tehnika da se odluče. Izbor nikako nije lak i zavisi isključivo od Vas, postojećeg stanja Vaše kose, kao i Vašeg stila života i preferencija. Takođe, imajte u vidu da kvalitet nadogradnje kose ne zavisi samo od načina izrade, već i od samog kvaliteta dlake koja se koristi za tu namenu. Zapravo, razlika u cenama zavisi upravo od izbora kose koja će se upotrebiti prilikom nadogradnje. Treba napomenuti da je u današnje vreme fabrički tretirana kosa sve traženija.

Pre nego što donesete odluku za koju ćete se tehniku i vrstu dlake opredeliti, razgovarajte sa stručnjakom (ili sa nekoliko njih, kako biste dobili što objektivniju procenu) koji će moći najbolje i najprofesionalnije da Vas posavetuje. Takođe, jako je važno da poštujete preporuke koji se tiču nege i održavanja nadograđene kose kako biste što duže mogli da uživate u prednostima ovog instant rešenja za predivnu frizuru i izgled od kojeg zastaje dah.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation