Izbacio meso iz ishrane na nedelju dana: Drastični rezultati ga naterali da nastavi!

Nakon što se sav oznojen srušio na kauč i mučio se da prevari mesni odrezak, Nijal je konačno doneo odluku.Muškarac po imenu Nijal Harbison, inače veliki gurman i obožavalac sve moguće hrane, doneo je tešku odluku – da prestane da jede meso tokom nedelju dana, kako bi video šta će se dogoditi sa njegovim telom. Rezultatima je bio oduševljen!

nijal-harbison-1462178038-86602-750x491

Zato je odlučio da javno ispriča i kako je sve počelo, i zbog čega je doneo ovu odluku, i kakvo je njegovo celokupno iskustvo: “Jedne večeri sam pojeo ogroman odrezak sa svim dodacima. Ono što se dogodilo nakon toga, događa se svima nama tako često – srušio sam se na kauč sav u znoju i nisam se dizao dva sata. Telo se borilo dok je varilo obrok.

To mi se uvek događalo nakon što sam jeo hamburgere, odreske i druge oblike mesa. Odlučio sam da je vreme da isprobam nešto što sam izbegavao godinama – da uklonim meso iz svoje ishrane.Rekao sam sam sebi da ću probati na nedelju dana i videti da li ima koristi od toga.

Jedna od glavnih prednosti života bez mesa jeste to što morate da ga zamenite sa više voća i povrća, što je odlično za telo! Počeo sam da primećujem da je nivo moje koncentracije veći, a da mi je struk sve tanji iz dana u dan. Telesna težina mi je ozbiljno padala!

Osim toga, glavne prednosti su iskakanje iz kreveta nakon buđenja sa energijom koju nisam osetio još od mladosti. Troškovi za hranu pali su drastično, kako u supermarketima tako i u restoranima. Mogu da budem aktivan odmah nakon jela, bez potrebe za odmorom. Moj san se poboljšao. Manje životinja će umreti ako zadržim ovakav način ishrane!“

izvor: tinkture dr šulca

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation