Majka kojoj je joga način života otkrila recept za sreću koji morate znati!

Instagram zvezda Samer Perez (31) svakodnevno vežba jogu zajedno sa sinom Džejdenom (5) i ćerkom Katalaejom (3).

U početku jogu je koristila za borbu sa dugogišnjim problemima anksioznosti i depresije, a sad ona predstavlja način života za nju i njenu decu.

capture1

– Deca su gledala kako vežbam od prvog dana. Priznajem, bila je to mešavina posmatranja i pentranja po meni – priča mlada majka za Caters News.

Joga ne samo da pomaže deci da budu mirna, već i Samer čini boljom majkom.

– Joga i meditacija postali su alati sa kojima sam uspela da prebrodim bolne događaje koje sam duboko zakopala u svom srcu – kaže Perezova, koja se bila navikla na to da potiskuje i skriva bol.

Međutim, od trenutka kad je dobila decu više to nije mogla da radi. Morala je da se suoči sa problemima, a ne da ih maskira. Ona nije želela da i njena deca prolaze kroz iste te probleme.

Perez savetuje i druge mame koje su zauzete da vežbaju jogu čak i kad misle da su ugušene svakodnevnim roditeljskim obavezama.

– Ni ja nemam uvek potrebno vreme na raspolaganju, već radim koliko mogu. Deca su bila uz mene dok sam vežbala, pa su i sama dobila inspiraciju, bez ikakvog pritiska – kaže Samer, koja inače radi kao konobarica u Las Vegasu.

Preko strane GoFundMe ona pokušava da prikupi sredstva kako bi se školovala za joga trenera i kasnije pomgala ljudima da promene svoj život.

Zgodnoj mami je do sada pošlo za rukom da skupi oko 4.000 dolara, ali to je tek početak.

– Želim da pomognem ljudima da vode najbolje, najzdravije i nasrećnije živote. I želim da svoje iskustvo podelim sa drugima kako bih im pomogla da nađu svetlo na kraju tunela, nadu, da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem i da iznutra postanu snažni – kaže Perezova.

izvor: 24sata

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation