Kako srediti kosu

Pronađite pravi šampon i regenerator za vašu kosu. Različiti tipovi i tekstura kose će zahtevati različite proizvode .

Ukoliko imate obojenu i tretiranu kosu, masnu, suvu , kovrdžav ili kosu bez volumena, postoje posebni preparati dizajnirani da vam pomognu oko ovih problema. Pronađite onaj koji odgovara vašim potrebama, ali i kupovnoj moći, jer ako je nešto najskuplje, ne znači i da je najkvalitetnije.

Ukoliko imate ravnu kosu, neki će vas smatrati velikom srećnicom. Devojke sa talasastom ili kovrdžavom kosom čine nemoguće stvari kako bi je ispravile, ali sve je to samo trenutno. U neku ruku, vama je stilizovanje kose olakšano, jer vam je maltene svaki frizura dozvoljena. Međutim, ako želite malo drastičniju promenu. Lokne su pravi izbor za vas. Napravite krupne, duge sa visokim sjajem. Priuštite kosi prvo dubinsko pranje kako bi dobili zdrav, sjajan izgled. Sušite kosu sa okruglom četkom . Zatim koristite veliku papilotne da namotate kosu ili peglu. Podelite kosu na velike pramenove i uvijajte kosu u jednom smeru. Kada završite, obavezno nanesite lak ili penu koji će vam učvrstiti frizuru.

Ako ste prirodno obdareni loknama, može se reći da svaki dan imate spremnu frizuru, samo je malo doterate i spremni ste. Uvijena kosa se najlakše stilizuje dok je vlažna, jer kad se potpuno osuši, nema šanse da je raščešljate. Dok ste još pod tušem, na kosu nanesite potrebne preprate. Ne sušite kosu peškirom, već je samo blago natapkajte. Očešljajte je, lakše će vam biti ako je podelite na pramenove. Kada se prirodno osuši, možete je jednotavno pustiti, poprskajući je sa malo laka ili neobavezno podići u konjski rep, ili punđu. Ukoliko želite drastičniju promenu, uvek možete pokušati sa ispravljanjem, ali je najbolje da to ne radite sami, kako bi izbegli oštećenja kose. Prepustite se frizeru koji ima prave preparate i opremu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation