Kako smršati u licu

Kada većina ljudi misli o neželjenoj telesnoj težini, najčešće problematične oblasti su struk, butine i zadnjica. Deo tela koji je podjednako važn kao i bilo koja druga oblast gde imate višak, ali se često previđa, je lice. Vaše lice je osetljivo na gojenje kao i svaki drugi deo vašeg tela. I što je važnije, praktično je nemoguće sakriti neželjeni višak na licu.

Pijte osam do devet čaša vode svakog dana. Vaše telo zadržava vodu kada je ne unosite pijete dovoljno. To će dovesti i do zadržavanja vode na vašem licu. Zato je unosite dovoljno, kako bi lakše cirkulisala krz telo.
Svakodnevno radite vežbe za lice. Podižite donju vilicu, a zatim i usnu ka gore, pokušavajući da dodirnete nos. Zadržite na gornjoj usni desetak sekundi i pustite. Radite to više puta dnevno po dvadesetak puta.

Jedite tri porcije voća i tri porcije povrća dnevno jer su bogati vlaknima, što vas čini sitim na duži period. Oni takođe imaju značajnu količinu vode u sebi, koji će vam pomoći da izbegnete nadimanje. Izbegavajte alkohol jer dehidrira telo i ima dosta kalorija.

Takođe, povećajte unos kalcijuma. Njega možete prirodno naći u mleku i mlečnim proizvodima. Ako niste ljubitelj mleka, svakodnevnoj ishrani, koja je verovatno redukovana u cilju mršavljenja, dodajte suplemente kalcijuma koji se mogu naći u lokalnoj piljari ili apoteci.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation