Kako se slažu rak i ostali horoskopski znaci

Rak važi za jednog od najćudljivijih znakova u horoskopu, ali i najstrastvenijeg ljubavnika. Često menjanje raspoloženja pokriva njegovu tinjajuću nesigurnost i neutaživu potrebu za nežnošću. Ipak, ovimalivodenjaci mogu vam doneti mnogo lepih iznenađenja i interesantnih trenutaka. Kako svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu ljubavni horoskop otkriva kako to ide sa rakovima.

Ovan i Rak

Ljubavni horoskop govori da se ova dva znaka razmimoilaze u seksu. Ovan to voli mnogo češće i žešće, dok je Raku potrebno posebno nadahnuće i dosta hrabrenja, barem u početku veze. Takođe, u seksu Ovan  nije sklon osluškivanju partnera, a Rak je prilično neodređen i nejasan, nije ga lako ni razumjeti bez puno koncentracije i intuicije. Riskantan spoj.

Bik i Rak

Ovo je odličan spoj koji se nagonski oseća i razume bez mnogo reči. Oboje snažno žele ohrabriti i zadovoljiti jedno drugo, kako u osećajnom, tako i fizičkom pogledu. Ljubavni horoskop savetuje da je najvažnije da budu verni sebi, započinu polako i oprezno, a onda se postepeno zagrejavaju. Seks će im biti i nežan i pohotan, a s vremenom i sve maštovitiji i zabavniji.

Blizanci i Rak

Ova veza je česta. Pri susretu mogu osetiti da ih je sudbina spojila i da će jedno od drugog dobiti upravo ono što im nedostaje: Rak raznovrsnost, a Blizanac nežnost i zaštitu. Ipak, ljubavni horoskop predviđa trzavice ako Blizanac želi iskusiti previše erotskih stilova ili pomagala u kratkom vremenu, jer Rak sve voli postupno i bez stresa.

Rak i Rak

Ljubavni horoskop govori da je veza dvoje Rakova nepredvidiva i zbrkana zbog ćudljivosti oboje partnera pa njihov seks može biti kako fantastičan, tako i grozan. Tipičan Rak prvo želi da se oseti voljenim i potrebnim da bi onda uzvratio na emocije. Ključ za osvajanje Raka je dugotrajno udvaranje bez viđanja. Nežni telefonski razgovori ili poruke začinjene mrvicom erotike potaknuće sentimentalnog Raka na seksualno otvaranje.

Lav i Rak

O ovoj kombinaciji ljubavni horoskop kaže da je Lav napasan, a Rak prijemčiv. U krevetu oboje se prave važni, prvi da bi pokazao svoju veliku moć, a drugi da bi udovoljio prvom. Međutim, posle prve uspešne ofanzive Lav više ne ulaže puno truda, dok Rak postaje sve privrženiji. Time će isprva imponovati svom vatrenom partneru, a potom početi da ide živce.

Devica i Rak

Ljubavni horoskop beleži da je Rak onaj znak koji svojim mekim, ali ustrajnim pristupom najuspješnije otapa suzdržanost Device. U seksu, oboje će biti otvoreni na iskušavanje novotarija, pri čemu će se Devica pokazati neočekivano maštovitom. Rak I Devica istinski mare za osećanja svog partnera pa će se posle seksa dugo maziti.

Vaga i Rak

Evo jedne interesantne veze. Vage su vrlo zavodljive, vole romantiku i otvoren flert, dok su Rakovi suzdržaniji, ali i prilagodljivi. Rakovi će Vagama pružiti ono što ove žele. Ljubavni horoskop govori da Vage posebno privlači Rakova podatnost i prvobitno oklevanje koje maskira prigušenu požudu. Zajedničko intimno iskustvo ispunjeno im je maštovitim idejama, romantikom i užicima.

Škorpija – Rak

Ljubavni horoskop kaže: Ovo je idealan par! Škorpija i Rak od prvog dana se savršeno razumeju odlično komunicirajući kako verbalno, tako i neverbalno. Posredi je izuzetna seksualna, ali i mentalna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dulju ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiju uvek osećati voljenim i rado joj ispunjavati sve seksualne fantazije.

Strelac i Rak

Prema ljubavnom horoskopu, prvi seks Raka i Strelca najčešće se pretvara u dugotrajnu i strastvenu vezu. Iako su ovo znakovi sa bitno različitim temperamentima, u zajedničkom krevetu se dobro snalaze. Rak je podatan i prepušta se dominantnijem Strelcu, koji voli da istražuje i proba nove stvari. Ipak, pre nego što pristane na sve novotarije, Rak prvo mora steći poverenje i osetiti se sigurnim. 

Jarac i Rak

Činjenca je da Rak obožava seks s Jarcem, a ovaj to rado iskorišćava. Jarac I Rak najčešće razvijaju dugotrajnu vezu i zajedno svijaju gnezdo. Ne libe se da eksperimentišu i prepuštaju se jedno drugome. Jarac zna da uzbudi Raka i navede ga da potpuno izgubi kontrolu, pri čemu oboje doživljavaju nezaboravna iskustva.

Vodolija i Rak

Prema ljubavnom horoskopu, Rak žudi za sigurnošću i romantikom, a Vodolija za uzbuđenjima i stimulacijom. Rak želi da mu ovaj partner bude stalno na raspolaganju, dok Vodolija dolazi i odlazi kad joj se prohte. U vezu uglavnom ulaze iz puke radoznalosti, ali pre ili kasnije neko od njih će morati da pristane na težak kompromis.

Ribe i Rak

Ova kombinacija znakova ne pravi razliku između seksualne privlačnosti i ljubavi, oni veruju da su jedno drugom suđeni i kunu se na večnu vernost. Njihovi intimni susreti odišu romantikom. Dobro se razumeju i znaju kako da jedno drugom ugode. Jedino što bi moglo da im nedostaje jeste malo nepredvidivosti i rizika. Jer su toliko slični da bi u jednom trenutku jedno drugom mogli i dosaditi. Opširnije na ovom sajtu http://www.ljubavnihoroskop.rs/srpski

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation