Kako se ljubi prvi put

Kada se nađete ispred situacije u kojoj treba da vam se dogodi prvi poljubac, sigurno je osećaj treme dominantan u vašim osećanjima. Pitate se kada, kako i gde prvi poljubac treba da se dogodi? Ako vas muče ova ili samo neka od navedenih pitanja, poslušajte savete koji će vam pomoći tako što će vam dati odgovore na njih.

Da bi vam prvi poljubac ostao u lepom sećanju, najbitnije je da vam se osoba sa kojom se poljubac desi iskreno dopada. Onda kada je prava osoba u tom trenutku naspram vas, sve ostalo će biti i treba da bude manje bitno.

Trenutak koji je najbolje da odaberete da se u njemu prvi poljubac desi, prepustite sebi i tome da ga odaberete sami, tako što ćete poslušati svoje srce i ono će vam reći kada je trenutak da se poljubac dogodi. Nastojte na tome da to bude trenutak kada ste vi i osoba koju želite da poljubite sami i kada ste opušteni. Takav trenutak će biti prijatan za vas dvoje, bez buke i ljudi i moći ćete potpuno da se prepustite osećanjima uživanja u prvom poljubcu.

Onda kada osetite da je prava osoba pored vas, kada osetite da je pravi trenutak i mesto za prvi poljubac, polako i spontano se približite osobi naspram vas. Zagrlite je i pomilujte po obrazu, uzmite njene ruke nežno u svoje i spustite svoje usne polako na njene. Budite nežni i nikako grubi ili napadni.

Obratite pažnju i na to da vam prvi poljubac ne traje ni suviše kratko, ni suviše dugo. Najbolje je nekoliko sekundi, nakon toga napravite kratku pauzu, recite osobi koju ljubite da vam se dopada, da je lepa i ako želite ponovo je poljubite.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation