Kako prići devojci

Ukoliko vas muči dilema kako da priđete devojci, postoji nekoliko saveta koji će vam opisati, a tako i objasniti kako da to učinite.

Prvo morate da prikupite svo moguće, svoje samopouzdanje i hrabrost. Devojka kojoj prilazite ne sme da primeti vašu nesigurnost i to da vam nedostaje samopouzdanje. Zato delujte sigurno i samouvereno, čak i onda kada to u stvari niste. Prikrijte nervozu i pokušajte da ono što joj svojim ponašanjem prikažete bude razlog za lepu sliku i utisak koji ona može da formira o vama.

Priđite joj onda kada nije okružena ljudima i kada je moguće sama. Naravno, i vi priđite sami i nemojte da reagujete naglo i iznenadno, time bi ste mogli da je odbijete ili čak uplašite, a tako i uništite mogućnost da želi da razgovara i da se upozna sa vama.

Priđite polako i spontano, sa blagim kulturnim osmehom i recite da želite da joj se predstavite i da se ako je moguće upoznate sa njom. Takav vaš pristup će joj delovati pristojno i učinićete joj se kao neko kome će možda dati priliku da je upozna.

Pričajte sa njom o temama, koje će joj zvučati zanimljivo i recite joj par osnivnih detalja o sebi, ali i pustite nju da govori. Priča u kojoj ćete se truditi da dominirate ili da se hvalite pred njom, zvučaće odbojno i okarakterisaće vas kao napornu i neodmerenu ličnost.

Zato se trudite da budete odmereni i pre svega pažljivi prema njoj, kako bi se u vašem prisustvu osetila sigurno i prijatno i kako bi želela da vas više upozna.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation