Kako prevazići raskid veze

Ukoliko se nalazite u periodu života neposredno posle raskida veze, sa osobom koju ste voleli i do koje vam je možda još uvek stalo, poslušajte par saveta koji će vam pomoći u tome da prebolite raskid i ponovo postanete vedri i nasmejani.

Kao prvo, naspavajte se dobro i odmorite. Onda kada ste umorni i neispavani bićete i nemerljivo više emotivno osetljivi i ranjivi.

Izbegavajte da razmišljate o osobi sa kojom ste raskinuli i izbegavajte da sa drugim ljudima razgovarate o njoj.
Onda kada ste svesni da želite da prebolite raskid, već ste na pola puta da postignete to, jer da nema razloga da bude tako, ne biste onda ni želeli to.

Prisetite se svih momenata u kojima ste vi bili bolji i korektniji prema partneru nego što je on to bio prema vama. Takvi momenti, kada ih se prisetite, pomoći će vam da vam i bivši partner bude manje drag i da vam manje nedostaje.

Izbegavajte da se krećete na mestima na kojima bi ste mogli da sretne te svog bivšeg partnera ili ljude koji su bliski sa njim. Sklonite od svog pogleda sve zajedničke slike ili predmete i stvari koje ste delili sa njim, ili koje ste od bivšeg partnera dobili.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation