Kako prepoznati ljubav

Prava, iskrena i velika ljubav, ne karakteriše se isključivo brojem izgovorenih komplimenata i lepih gestova učinjenih sa vaše ili strane vašeg partnera.

Ukoliko ni sami ne znate da li ste doživeli pravu ljubav, pomoći ćemo vam da to prepoznate. Možda ste čuli a možda niste, da postoji nešto što se zove ljubavni sat. To vam isto dosta može pokazati kakva je ljubav u pitanju i da li partner misli na vas itd.

Ukoliko volite svog partnera, biće vam mnogo lakše da za njega učinite stvari koje možda same po sebi, za vas i ne spadaju pod omiljene. Sama pretpostavka da ćete time što nešto učinite, partnera učiniti srećnim, približiće vam to nešto i neće vam biti teško da to uradite.

Partneru kog iskreno volite, oprostićete mane i propuste koje mu ne biste oprostili ako ga ne volite.

Bićete spremni da se posvađate i pomirite sa partnerom, a da pritom to ne ostavi na vašu vezu trajne posledice u vidu prekidanja veze ili ignorisanja partnera zbog prve izgovorene prepirke ili nesuglasice.

Ukoliko partnera stvarno volite, težićete i imaćete potrebu da sa njim sve podelite. Imaćete potrebu da mu sve iskreno pričate i da ga u svakom trenutku saslušate, da sa njim delite mnoge trenutke i događaje, bilo da su oni lepi ili manje lepi.

Pred partnerom koga volite nećete ničega da se stidite, osećaćete poverenje i sigurnost. Bićete opušteni sa njim i pored njega.

Ako ga volite, delićete sa partnerom i njegova osećanja, u vama će biti prisutna saosećajnost, bilo prema lepim ili manje lepim situacijama i događajima iz partnerovog života.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation