Kako podići zadnjicu

Uz lep i zategnut izgled vaše zadnjice, složićete se da je neophodno da ona izgleda podignuto. Takav izgled će joj dati oblik i formu kakvom ćete biti zadovoljni.

Pitate se kako podići zadnjicu?
Evo par vežbi, koje će vam pomoći u tome:

Potrebno je da čučnete i da se potom i laktovima spuštenim na podlogu za vežbanje oslonite. Iz tog položaja, podižite najpre jednu nogu na gore do granice u kojoj je potrebno da osetite da se vaša zadnjica zateže. Zatim kada osetite zatezanje zadnjice zadržite nogu u maksimalnom gornjem položaju i nakon pet sekundi je spustite nazad na podlogu. Ponovite vežbu od deset do petnaest puta sa jednom i sa drugom nogom.

Druga vežba je nešto jednostavnija. Iz stojećeg položaja oslonite se rukama na čvrstu površinu ispred sebe. Najbolje je da to bude površina za koju možete da se držite. Zatim nogu podižite na gore kao u prvoj vežbi do iste granice u kojoj ćete osetiti zatezanje zadnjice, onda kada osetite zatezanje nogu bez zadržavanja vratite na dole i ponovite vežbu u serijama od deset puta sa obe noge.

Treću vežbu započnite sa raskorakom u širini ramena, iz koga ćete napraviti čučanj spušten do nivoa kao da sedite. U tom položaju zadržite se pet sekundi i ispravite. Čučanj je potrebno da ponovite deset puta na isti način.

Uz ovakav program vežbi, koje je potrebno da upražnjavate svaki dan, vaša zadnjica će ubrzo izgledati zategnuto i podignuto, baš kako vi to želite.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation