Kako oraspoložiti devojku

Morate imati na umu da je ženski um u neku ruku čudan i nepredvidiv. Vaša dvojka/žena može da bude ljuta ili tužna zbog nečeg naizgled beznačajnog , ili zaista može imati ozbiljan razlog. U svakom slučaju, u tim trenucima, trudite se da pazite šta pričate ili radite. Ovakvo raspoloženje najčešće ne traje dugo, i tih par sati vašeg truda može mnogo značiti za ubuduć. Devojka u nestabilnom emotivnom stanju može da preduzme određene radnje ili kaže svašta ako se oseti ugroženom, što je još gore za oboje. Zato bi trebalo obratiti pažnju na ove ,,sitnice’’ koje su značajne za kvalitet veze.

Identifikujte šta je problem. Čak i ako već znate o čeu se radi, pokažite koliko vam je stalo stavljanjem ruku oko nje i jednostavnim pitanjem: “Šta nije u redu? ” Postoji dobra šansa da vam neće reći iz prvog pokušaja. U tom slučaju, budite uporni. Reci joj da želite da pomognete , da je volite, itd. Ona će se verovatno otvoriti posle všeg ,,smaranja’’ . Ako se ona ne otvori, i naljuti se na vas , postoji dobra šansa da je vaša krivica. Ako znate da ste vi krivi, namerno ili slučajno, pitajte šta možete učiniti da ispravite grešku ili da se ona oseća bolje. Ako vam ne odgovori, najbolje je da se povučete i ostavite je da se,,ohladi’’.

Ukoliko znate da je njeno neraspoloženje vaša zasluga, u zavisnosti od toga koliko ste pogrešili, možete pribeći standardnim fazonima, kao što su pokloni. Ipak, ako je greška krupna, davanje poklona će vašoj devojci delovati ulizujući i može samo pogoršati situaciju.

Najbolji način da je oraspoložite je razgovor. Devojke vole kad ih momci slušaju. Odvojite vreme za nju i njene probleme i pokušajte da zajedno nađete rešenje. To će vam biti samo plus za nastavak veze jer će te joj pokazati da vam je stalo do nje, da je volite i da želite sve da učinite za nju.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation