Kako naći dečka

Među svim ljudima koji vas okružuju i koje srećete, naći će se puno onih koji će vam prijati kao osobe i sa kojima ćete pronaći sličnosti, međutim, nasuprot tome ne mogu vam odgovarati baš svi do te mere da bi vam postali partneri.

Da bi ste pronašli dečka, neophodno je da on bude bolji i istaknutiji od drugih po svim kriterijumima koji vama lično nešto znače.

Kako naći dečka?

Ako je to pitanje koje postavljate sebi, pokušajte da najpre pronađete odgovore na to šta zapravo očekujete od njega?
Da li vam je bitno da ima dobar smisao za humor, da bude inteligentan ili jednostavno i prosto samo lep? Što su istančaniji i brojniji vaši prohtevi to će i mogućnost da pronađete dečka biti srazmerna tome.

Pokušajte da ga upoznate na mestima i u situacijama koja su bliska vašim sferama interesovanja i koja vam po svom opisu mogu reći nešto o ljudima koji ih posećuju. Recimo ukoliko vas privlače i zanimaju pozorišne predstave i bliski su vam ljudi koji ih vole, logično je da baš u pozorištu možete takve ljude da sretnete. Nakon što takvog dečka upoznate, potrudite se da kroz dalje upoznavanje produbite odnos sa njim, sve dok ne dođete do momenta u kome možete reći da ste našli dečka. To je naravno primer, a vi srazmerno ličnim interesovanjima i afinitetima procenite kakva bi to mesta mogla da budu.

Takođe, jedan od najboljih načina da pronađete dečka, jeste da to uradite posredstvom prijatelja, koji vam mogu predočiti osobine osobe koja vas zanima.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation