Kako masirati devojku

Masaža na pravi način može da unese harmoniju u Vašu vezu ili brak. Mnogo ljudi ne zna da masira onako kako treba da bi masaža bila prijatna za Vašu damu. Poslušajte naše savete.

Da bi se stvorila ugodna sredina, nisu Vam neophodne mirišljave sveće niti štapići. Soba u kojoj masirate svoju damu ne sme da bude pretrpana bespotrebnim stvarima, ne treba da puštate pesme pojačano do daske. Mešto mirnije i intimnije je zakon u ovim stvarima.

Za masažu je potrebno ulje, ali ako trenutno ne možete da nađete neko posebnije, koristite samo par kapljica maslinovog ulja. U nedostatku maslinovog ulja, koristite neki masniji losion koji će se bez problema utrljati u kožu.

Dama će najpre leći na stomak, a onda se Vi smestite uz nju, u bilo kom položaju koji oboma odgovara. Masaža počinje od ramena, kružnim pokretima ka leđima Vaše devojke. Posle toga polako i blago prelazite pomoću prstiju od leđa ka vratu Vaše devojke.

Dotičite je blago, da ne izazovete osećaj bola ali ni golicanje. Odredite ritam i tempo masaže i neka bude ujednačen, bez promena, naročito ne naglih.

Svaku regiju treba temeljno da izmasirate. Jer, ako masirate njen vrat pa naglo pređete na sredinu leđa, masaža nije dobra.

Izaberite redolsed po kojem ćete masirati koji od delova leđa. Započinje se od skroz gornjeg dela kičme, potiskujući mišiće ka ramenima, a ne ka središtu kičme. Mnoge osobe, skoro sve, osećaju bol pri guranju mišića ka donjoj strani. Za masažu mišića koristite palčeve i dlanove.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation