Kako iznenaditi devojku

Svaka veza dvoje ljudi, a pogotovo ona koja traje određeno vreme, treba da sadrži i određene elemente iznenađenja i zabave za partnera, kako bi s vremena na vreme, ponovo proradila strast među vama. Ne mora svako iznenađenje da sadrži skupe poklone i putovanja, isti, ako ne i jači efekat, mogu postići naizgled sitne stvari. Pokušajte sa…

Cvećem – Ova ideja može izgledati prilično konvencionalno i prosto, ali trik je u tajmingu. Pošaljite svojoj voljenoj omiljeni cvet kada to najmanje očekuje, npr. običnim radnim danom ili u prilici kada se ona tome najmanje nada. Takođe, izuzetno lep i efektivan gest će biti da, dok šetate kroz park ili šumu, svojoj devojci iz čista mira uberete najbliži cvet. Ništa vas ne košta, ali osmeh koji će njoj izmamiti je neprocenjiv.

Večerom, ali u vašoj režiji – Pa čak iako ste nevešti u kuhinji, potrudite se. Neka to bude i najboičniji sendvič ili testenina, vaš trud će na nju ostaviti ogroman utisak. Znaće da ste to uradili samo zbog nje, iako niste tome ni malo vični. Za dodatni ugođaj, možete malo ,,izromantizovati’’ atmosferu pomoću sveća, muzike i prigušenog svetla.

Ljubavno pismo i ljubavni stihovi za nju – U vremenu e-mail i SMS-ova , rukom pisana slova mogu delovati kao praistorija. Ali, vaša devojka će sigurno oduševiti parčetom papira na kom su izražena vaša osećanja i zapravo, pisana rukom. Zato nađite lep koverat i papir i na njega pretočite svoj tok misli o tome šta njenu čini posebnom i zašto je volite. U stvari, napravite romantični korak dalje i napišite joj pesmu. Kratko, u par stihova, čak i potpuno nepovezanih rima, iskažite joj svoje emocije. Kako tehnologija čini zapanjujući napredak i komunikacija postaje brža i jednostavnija nego ranije, rukom pisano ljubavno pismo će doprineti povratku romantike, intimnosti i iskrenosti.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation