Kako izgledati mršavije

Treba da probate razne veličine odeće, nemojte bez probanja da birate ili da odbacujete neki komad garderobe zato što ste videli da ima broj koji Vama ne odgovara. To Vam kažemo zato što ne prave svi proizvođači garderobu po istim merilima veličine.

Treba da izaberete veličinu i model koji će Vam lepo stajati, a nezavisno od samih brojeva, dimenzije variraju od proizvođača do proizvođača, pa se nemojte iznenaditi ako Vam savršeno bude stajao neki komad garderobe za broj – dva manji od onog koji inače nosite, ili ako Vam bude tesan model na kome piše veličina koja bi Vam inače odgovarala na nekom drugom komadu odeće.

I nošenje viših potpetica će Vam pomoći da izgledate vitkije. Ali, nije potrebo da tokom čitavog dana idete na tankoj štikli dužine desetak centimetara, da Vam pritom stopala oteknu. Ne. Potpetica – peta od 4 cm je sasvim dovoljna: izgledaćete više i neće Vam biti neudobno. To kažu mnoge dame koje svakodnevno nose obuću sa takvom potpeticom. Najbolja opcija je da nosite špicaste cipele identične boje kao Vaše pantalone ili nogavice Vaših pantalona. Zaboravite na preklope na zglobovima koji presecaju crte nogu.

Pantalone treba da budu dugačke makar toliko da pokriju polovinu peta. Ravnim nogavicama ili blagim rezom na području zadnjice postižete da Vaše noge izgledaju izduženije.

Istaknite dobre strane Vaše figure, a nedostatke kamuflirajte na pravi način. Ukoliko ste vitki u struku, nosićete kaiš ili strukiranu majicu. Ukoliko se ponosite svojim nogama – šetajte se u suknjici koja dopire do kolena.
Ukoliko su Vam ruke lepe i vitke, nosite majice na bretele.

Da biste izgledali vitkije, garderoba sa uspravnim linijama je prava opcija za Vas. Takva odeća će Vas vizuelno izdužiti i izgledaćete vitkije. Nebitno je da li su linije na odeći fabričke, ili ste ih Vi došili. A protivno tome, nemojte da nosite garderobu sa vodoravnim linijama zato što one daju kontraefekat i čine da izgledate još krupnije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation