Kako da veza uspe

Lep i prijatan fizički izgled, inteligencija, duhovitost, samo su neki od atributa kojima možete zavrediti pažnju suprotnog pola, zaintrigirati nekoga ili ući u vezu. Ipak, da bi ste u vezi ostali i da bi veza uspela, potrebno vam je mnogo više.

Kako da veza uspe?

Prvenstveno vaša odluka, siguran stav u to da ste pronašli i za sebe odabrali pravog partnera. Kriterijumi za izbor pravog partnera su različiti i bitno je da svoje odaberete i određujete baš vi, sami.

Kada ste zadovoljni izborom partnera, važno je da i on bude jednako zadovoljan vama. Šta učiniti da bude tako, najbolje ćete otkriti prilikom čestih i sadržajnih razgovora.

Upoznajte partnera i dozvolite mu da i on upozna vas, sa svim vrlinama i manama koje su prirodne i nadasve ljudske.

Jasno iskazujte svoja osećanja i potrebe.

Budite iskreni i očekujte, zahtevajte iskrenost.

Pitajte sve što vas zanima i svaki problem ili dilemu saopštite i rešavajte na vreme. Kasno rešavanje problema uvek je komplikovanije i problem izgleda veći.

Budite vedri i maštoviti, nasmejani u svakom trenutku, ali naučite i da budete suzdržani onda kada partneru baš to treba.

Podjednako pričajte i slušajte. Uvažavajte i poštujte stav partnera ali i svoj stav.

Naučite da se svađate, ako za to ima razloga, na način kakav je razuman i pun argumenata. Ne koristite psovke i neosnovane uvrede, nabeđivanja.

Obavljajte što više zajedničkih aktivnosti. Praktikujte zajedničku kupovinu, šetnju, druženje sa prijateljima.

Imajte vreme odvojeno samo za sebe i dozvolite partneru da ga i on ima.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation