Kako da se ošišam

Način na koji ćete prilikom šišanja da oblikujete svoju kosu, doprineće vašem izgledu, a samim tim imaće i veliki uticaj na vaše samopouzdanje i utisak koji ostavljate na ljude oko sebe.

Kako ćete da se ošišate zavisi od mnogih vaših osobina, kako fizičkih, tako i psihičkih.

Zavisi od toga kakav vam je oblik glave, kvalitet ili boja kose, ali zavisi i od toga kakva ste ličnost i šta svojom frizurom ustvari okolini želite da saopštite.

Ukoliko imate oštru i čvrstu, gustu kosu, za vas se preporučuju ravne frizure različitih dužina, sa šiškama ili bez, to zavisi od vaše lične volje. Možete naglasiti frizeru da upotrebom filer makaza istanji vašu kosu, onde gde je pregusta, ali izbegavajte upotrebu trimera ili puno stepenovanja prilikom šišanja. Prilikom stepenovanja, oštra i gusta kosa, ne trpi greške i svaki stepen na njoj je posebno primetan i dominantan, što pojačava vizuelni utisak o tome da vam je kosa oštra i može delovati grubo.

Stepenasta kosa, više će vam odgovarati ukoliko imate mekanu i nežniju kosu, ali se zato vama nikako ne preporučuju šiške, jer bi ste ih veoma teško oblikovali.

Šiške, posebno lepo će vam stajati ako imate visoko čelo, dok će vam ukoliko imate malo čelo više odgovarati da šiške nemate.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation