Kako da ga smuvam

Najbolji način da smuvate dečka, jeste da ga vešto navedete da on smuva vas. To ćete postići tako što ćete zavodljivo i uporno flertovati sa njim, ali mu i pritom istovremeno, veoma jasno predočiti i prikazati svoje kvalitete.

Budite lepi i interesantni, nežni i kulturni, sigurni i prefinjeni u komunikaciji sa njim. Pokažite mu maksimum svoje lepote i inteligencije i time ćete sigurno pridobiti njegovu naklonost.

Sama lepota je veliki preduslov da se nekome dopadnete, ali ako ste uz to još i pametni, onda su sve šanse da u tome uspite na vašoj strani, sigurno, time ćete ga očarati i učinićete da poželi da bude u vezi sa vama.

Pokušajte da saznate šta voli, kakve stvari ga zanimaju i trudite se da razgovarate o tome sa njim. Zajednička interesovanja će vas spojiti i zbližiti. On će se na taj način osećati prijatno i opušteno u vašem prisustvu i veoma brzo će i sam biti taj neko ko će u vas da se zaljubi. Onda kada se zaljubi u vas, sačekajte strpljivo njegov korak koji će preduzeti i momenat u kome će vam stečenu naklonost priznati. Kada se to dogodi, budite spremni da uživate u lepoj i dugoj vezi sa njim. Nastavite i dalje da ga zavodite i tako ga čuvajte samo za sebe.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation