Kako brzo nabildovati grudi

Ako želite da brzo, a pritom i primetno nabildujete grudi, odnosno grudne mišiće, na prvom mestu je neophodno da prethodno formirate i obezbedite odgovarajuću, preciznije dovoljnu mišićnu masu, koju ćete potom moći bildovanjem da oblikujete i od nje dobijete lepo nabildovanje grudi.

Za formiranje mišićne mase na vašim grudima, kao i za formiranje svih drugih mišića na vašem telu, direktno su zaduženi proteini i zato u svaki svoj obrok uvrstite proteinsku ishranu. Namirnice bogate proteinima su jaja, meso, banane, pirinač, soja i mahunasto povrće. Jedite često i obilno tako brzo dostignite predispoziciju za početnu fazu bildovanja.

Kada dostignete mišićnu masu, tada možete započeti bildovanje grudi i sasvim slobodno možete i očekivati rezultate tog bildovanja, koji će doći veoma brzo.

Ako sebi postavljate pitanje, kako treba da efikasno i ispravno bildujete grudi, pročitajte i par saveta koji će vam dati odgovore na to:

Vežba 1: Potrebno je da se nađete u položaju u kome ćete lopaticama biti oslonjeni na tvrdu podlogu koja je odignuta od površine poda toliko da kada se na nju oslanjate vaše telo bude u ravnom položaju, a noge savijene u kolenima i stopalima naslonjene na pod. Zatim, u tom položaju u ruke uzmite tegove i podižite ih tako da je početna tačka iz koje ih podižete ravno iza vaše glave, a završna tačka u kojoj ih spuštate u ravni vašeg pogleda, znači ispred vas. Vežbu ponavljajte po 4 puta u 4 serije, jednom dnevno, a 3 puta nedeljno.

Vežba 2: Lezite na ravnu površinu, oslonjeni leđima i tako da su vam opet noge savijene u kolenima i oslonjene na pod. U tom položaju uzmite tegove i podižite ih ravno u pravcu pogleda i spuštajte tako da vam laktovi budu u ravni sa telom. Ovu vežbu takođe ponavljajte 4 puta u 4 serije, jednom dnevno, a 3 puta nedeljno.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation