Kako brzo dobiti mišiće

Ako imate za cilj da brzo dobijete mišiće, ono što je neophodno da uradite jeste da se posvetite upornom, ali što je još bitnije, odgovarajućem režimu vežbanja i odgovarajućem režimu ishrane u isto vreme.

Na prvom mestu, potrebno je da znate da su za građu, funkciju i formiranje vaših mišića, direktno zaduženi proteini, koji se nakon što se prerade u vašem organizmu, direktno pretvaraju u mišiće.

Zato, ukoliko želite da brzo dobijete i formirate mišiće, unosite odnosno konzumirajte namirnice, sa što većim sadržajem proteina, takve namirnice su: pirinač, riba, jaja, soja, meso, posebno belo pileće i ćureće meso, pasulj, mahunasto povrće i banane. Pomenute namirnice konzumirajte u što većim količinama ali slobodno tome dodajte i proteinske dodatke ishrani koji su na prirodnoj i ne steroidnoj, odnosno sintetičkoj bazi. O Ovakvim vidovima i vrstama dopuna ishrani, najbolje ćete se raspitati u apoteci ili u razgovoru sa obučenim instruktorom u teretani ili fitnes centru.

Dok primenjujete ovakav vid ishrane, potrebno je da znate da je raspored obroka takođe jako bitan. Potrebno je da imate tri redovna, ravnomerno obilna dnevna obroka i dve užine. Za užinu možete jesti voće, bogato takođe neophodnim vitaminima i piti mleko koje ima poseban značaj u funkciji i razvoju mišića.

Uz pomoć instruktora u teretani ili fitnes centru, odredite sebi odgovarajući vid vežbi, čiji je opis i učestalost upražnjavanja, uslovljen vašim početnim odnosom mišićne mase i količine masnih naslaga, zatim vašim polom i godinama.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation