Izlivanje noktiju

Određenom broja žena nekad nije dovoljan običan manikir, možda zbog posla koji obavljaju ili zbog izloženosti noktiju spoljnim faktorima. Usled izloženosti različitim mehaničkim, klimatskim i abrazivnim uticajima, nokti slabe i gube na kvalitetu. Iz tog razloga, najbolje rešenje za nokte koji ne mogu da porastu prirodno, je nadogradnja noktiju. Osim estetskog učinka, nadogradnja, posebno ako se radi UV gelom jača prirodni nokat, dajući mu oblik i glancajući njegovu površinu, posebno ako je oštećena grickanjem ili lošim turpijanjm. Estetska funkcija se ogleda u postizanju prirodnog izgleda nokta.

Izlivanje je tehnika koja se radi bez korišćenja lepka i plastičnih noktiju. Ovom tehnikom, nokti se izlivaju u željenoj formi, dužini i boji. Ovakvi nokti najbolje prijanjaju na prirodne nokte i daju pun osećaj prirodnog nokta. Ako se urade pravilno, oni predstavljaju savršenu celinu sa vašim prirodnim noktima.

U svakom salonu lepote možete naći ovu uslugu, a ako imate potrebnu aparaturu, to možete uraditi i sami kod kuće. Bitno je da znate ipak, da izlivanje možete radite tek na noktima koji su porasli preko mesa, makar i jedan milimetar. Na takvim noktima se bez problema mogu raditi ukrasi, cirkoni, ,,nail-art’’. To se samo fiksira UV gelom, i dobijate lepe nokte koji izgledaju prirodno. Prilikom korekcije izlivenih noktiju, gel skidas sve do donjeg sloja osnovnog gela. Znaci skidas gornji sloj gela, beli frenc gel, a donji sloj gela izmatiras tek toliko da se nevidi prelaz izmedju gela i prirodnog nokta. Ako vidis da je neki nokat bas ostecen, njega skini i ponovo ga izlij. Nakon toga gel nanosis redovnim redosledom

Ukoliko imate lošu naviku grickanja noktiju ili zanoktica, ova tehnika se preporučuje zbog svoje neškodljivosti po zdravlje. Kada vidite lepe, duge nokte na ruci, pa makar oni i ne bili potpuno vaši, bće vam žao da ih uništite. Tako će te se postepeno odvići ove jako ružne navike.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation