Dnevni horoskop za 20.maj 2017

Ovan: Protekla noć još cirkuliše kroz vaše vene. Reči koje ste čuli još paraju uši. Danas će te živeti od sećanja. Neke zaostale obaveze privodite kraju. Nemojte piti hladna pića.

Bik: Rastužićete voljenu osobu svojom pričom o nesretnom detinjstvu. Posle toga strast će buknuti. zasluženi dan odmora iskoristite upravo za to. Problemi sa cirkulacijom.

Blizanci: Jedna osoba koju niste videli još od detinjstva pojaviće se danas i uzburkati vaš emotivni život. Zbog velikih dugova morate raditi dodatne poslove. Zdravlje je dobro.

Rak: Previše ste vezani za partnera i on se zbog toga oseća nadmoćno. Ljubav treba da bude obostrana. Imate jedan poslovni plan. Vreme je za realizaciju. Grčrvi u stomaku.

Lav: Danas želite samoću. Dodju tako neki dani kad vam sve smeta. Objasnite to partneru iskreno. Planirali ste odmor ali morate i danas raditi. Posetite zubara na vreme.

Devica: Uplovili ste u neke čudne vode. Iako je zima vi osećate miris daljina koji vas nekud mami. Iskoristite dan da posetite bolesnog rodjaka. Zdravlje vas dobro služi.

Vaga: Vi se u ljubavi ponekad ponašate kao dete. Jednomodrastite i shvatite da ozbiljna veza traži ozbiljne ljude. Razmišljate o novom kreditu. Ne zalećite se. Nesanica.

Škorpija: Ukazaće vam se iznenadna prilika za kratak izlet sa voljenom osobom. Ne propustajte takve prilike. Ne razmišljajte o nelegalnim poslovima. Čuvajte se prehlade.

Strelac: Videli ste jednu neprijatnu situaciju i u vama se odmah javlja sumnja u sve i svašta. Spustite se na zemlju. Tražite laku zaradu. To nije dobro. Bol u levom uvetu.

Jarac: Željni ste starog društva i one opuštene atmosvere. Partner bi hteo više vremana da provodite sami. Slatka nedoumica. Navalite na posao dok ga ima. Mogućnost povrede.

Vodolija: Vi ne umete nekad da uživate. Danas je pravi dan za to a vi iznalazite neke sitnice da to pokvarite. Odmorite se od silnih obaveza bar dan. Stara povreda zgloba.

Ribe: Ako nastavite da se nerazumno ponašate sve što ste do sada imali može se promeniti u trenu. Novo poznanstvo. Imate energiju za težak posao. Sinuzitis.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation