Dnevni horoskop za 15.maj 2017

Ovan: Ništa se u životu ne dešava slučajno. Nije slučajno ni to što će te danas sresti osobu koju niste očekivali. Rutinski poslovi. Trebalo bi da se zdravije hranite.

Bik: Niste razumeli šta je voljena osoba htela da vam kaže. Sve ste pogrešno protumačili. Premoreni ste i jedva čekate vikend. Izgleda da ni tad nema odmora. Zdravlje vas služi.

odlicna slika za horoskop

Blizanci: Propustili ste priliku da jednoj zanimljivoj osobi skrenete pažnju na sebe. Imaće te još danas šansu. Premnogo ste poslova započeli. Mali problem sa krvnim sudovima.

Rak: Ljubav na prvi pogled ume da bljesne kao munja ali obično ne traje dugo. Vi kršite to pravilo. Udružili ste se sa sumnjivim osobama zbog novca. Sinusi su vam u haosu.

Lav: Voljena osoba je konačno sredila svoje obaveze i danas je dan stvoren za ljubav. Uživajte. Posao vam danas ne ide od ruke. Razumljivo. Visok krvni pritisak.

Devica: Vaša emotivna strana ličnosti danas će doći do izražaja. Partner će biti oduševljen vašom osećajnošću. Napravite novi plan za posao. Zdravlje dobro.

Vaga: Nikako da skupite hrabrosti i izneseta vaša osećanja. Osoba prema kojoj gajite ta osećanja nije ravnodušna. Opravdajte ukazano poverenje. Želudac vam loše vari hranu.

Škorpija: Izbegavate susret sa osobomdo koje vam je nekad bilo mnogo stalo. Danas prekinite tu glupu situaciju. Svoje tajne ne iznosite bilo kom. Manje alkohola.

Strelac: Problema u ljubavi je uvek bilo i uvek će biti. Vaša veza je suviše jaka i sve će to prebroditi. Poslovi idu svojim tokom. Imunitet vam je jako oslabljen.

Jarac: Zarobljeni ste u svom čarobnom krugu i nikako da iz njega izadjete. Partner već gubi živce. Probudite se. Ulazite u rizične poslove. Prkontrolišite holesterol.

Vodolija: Jedan jako lep dan za one u dugoj vezi. Osvežiće te svoje strasti i biće vam uzbudljivo. Natovarili ste sebi obaveze koje niste morali. Previše ste napeti.

Ribe: Vaš osmeh je otopio partnerov ledeni izraz lica. Budite istrajni u tome. Umete da širite pozitivnu energiju. Jedan kolega će tražiti materijalnu pomoć. Zdravlje je odlično.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation