Dnevni horoskop za 15.jun 2017

Ovan: Očekuje vas romantičan dan sa partnerom u izlasku. Moguć kraći put. Na poslu nikako da prihvatite nova pravila koja su uvedena. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

horoskop 5

Bik: Ako niste u vezi moguće da vam se desi nova ljubav. Jedan poziv će vas obradovati. Napokon su neke stvari na poslu krenule u vašu korist. Izbegavajte alkohol.

Blizanci: Partner vas sve više privlači i uživate u zajedničkim trenucima. Imate pomoć i podršku od kolega na poslu i to vam dosta znači. Osetljiv vam je stomak pa promenite način ishrane.

Rak: Menjate partnere jer stalno nalazite neke mane a morate shvatiti da nema idealno. Izbegavajte ozbiljne poslovne razgovore jer ste nervozni i napeti . Prolazna glavobolja.

Lav: U ljubavi je kod vas stabilno i dobro se slažete sa partnerom. Ne upuštajte se u rizične poslove. Moguć kraći poslovni put. Opao vam je imunitet povedite računa o zdravlju.

Devica: Pored sadašnjeg partnera vam je sve bolje ,opustite se i uživajte u lepim trenucima. Nemate volju za rado zbog male zarade. Mogući izdatak. Zdravlje dobro.

Vaga: Potrudite se da promenite neke stvari koje vam prave probleme u vezi i biće bolje. Na poslu je sve kako treba ne treba da brinete. Novčani dobitak. Problem sa grlom.

Škorpija: Zbog ljubavi pazite da ne zapostavite stare prijatelje. Mala svadja sa jednim članom porodice će vam pokvariti dan .Dolazite na posao na vreme da vas ne opominju. Zdravlje dobro.

Strelac: Dobićete lepe vesti u vezi osobe koja vam se svidja. Izlazati češće sa prijateljima prijaće vam. Naporno ste radili pa bi trebalo malo da se odmorite. Više spavajte.

Jarac: Muči vas nepotrebno ljubomora ,partner vam je veran. Ako imate sumnje razgovarajte otvoreno o tome. Na poslu ne učestvujte u negativnim pričama Zdravlje dobro.

Vodolija: Odlično se slažete sa partnerom i potrudite se da tako bude i dalje. Imate dosta prepreka na novom poslu ali će te sve lepo završiti u vašu korist. Bavite se sportom.

Ribe: Ako ste u vezi nemojte sedeti na dve stolice, odlučite šta hoćete. Bićete puni energije sve poslove će te lako završavati. Moguć mali dobitak. Problem sa sinusima.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation