Dnevni horoskop za 13.jun 2017

Ovan: Na emotivnom planu će vam biti sve lepše i uživaćete sa partnerom u izlascima. Potražite pomoć kolega kako bi završili posao na vreme. Povedite računa u saobraćaju ako ste vožač.

dnevni horoskop

Bik: Partneru smetaju neki vaši stavovi pa pokušajte da malo nešto promenite. Izbegavajte konflikte sa kolegama po svaku cenu. Psihički ste malo uzdrmani.

Blizanci: Pojaviće se osoba koju će te upoznati preko prijatelja koja će vam se odmah dopasti. Danas će te zračiti posebnom harizmom. Na poslu je sada dobro. Zdravlje stabilno.

Rak: Sa partnerom se dobro razumete i svakim danom vam je veza sve bolja. Sa nadredjenim nemate dobar odnos i imaćete malih problema na poslu. Prolazna glavobolja.

Lav: Ne mislite više na staru vezu već se okrenite novoj i opustite. Posvetite više
vremena porodici zapostavili ste je zbog poslovnih obaveza. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Muči vas ljubomora nepotrebno partner vam je veran. Razgovarajte o svemu sa partnerom. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Manji uzdatak. Pazite se od povreda.

Vaga: Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Završavajte poslove na vreme nemojte ih stalno odlagati. Bavite se sportom.

Škorpija: Ako ste sami prihvatite poziv za izlazak od osobe sa kojom radite. Trudite se da na posao dolazite na vreme da vas ne opominju. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Strelac: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. Javiće vam se prijatelj koga dugo niste videli. Situacija na poslu je sada bolja pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Jarac: Pokažite malo više emocija prema partneru nekako ste u emotivnom grču. Radite i ono što vam ne odgovara ali za sada nemate izbora. Osetljiv respiratorni sistem.

Vodolija: Probajte da osvežite vezu kraćim putovanjem. Treba vam malo više vremena za ljubav. Niste usredsredjeni na posao koliko bi trebalo pa imate problema. Prolazna glavobolja.

Ribe: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Iznenadite partnera malim poklonom. Izbegavajte raspravke sa kolegama gledajte šta je za vas najbolje. Zdravlje dobro.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation