Dnevni horoskop za 11.jun 2017

Ovan: Vaša neodmerena želja za zamoisticanjem danas će doći do izražaja. Moglo je biti većih problema. Na polju ljubavi jedno malo zatišje. Malo vam je temperatura povišena.

odlicna slika za horoskop

Bik: Za one koji su u braku vrlo opasna situacija koja lako može doneti nešto što niste želeli. Uzdržanost je neophodna. Uleteli ste u sumnjive poslove. Zdravlje vam je dobro.

Blizanci: Danas ćete dodirnuti tamnu stranu ljubavi. Dobro je da znate kako i to izgleda za buduće dane. Nema posla na vidiku a ni para. Imunitet vam je jako oslabio.

Rak: Partner je danas jako raspoložen. Pokušajte da iskoristite tu situaciju za lep provod. Dosta je bilo briga. Jedan kolega je ljut na vas. Razjasnite problem. Bolovi u grlu.

Lav: Danas će vam mnogo toga nedostajati. Niste ni sanjali koliko vam voljena osoba znači. Otvara se mogućnost za malo napredovanje. Virusna infekcija opasno preti.

Devica: Jedan uspešan dan je pred vama u svakom pogledu. Ljubav će pokazati svoje pravo lice. Malo će vas jedan poziv uzdrmati. U vrlo dobroj ste kondiciji.

Vaga: Naseli ste na bezveznu priču iz komšiluka i danas plaćate cenu vaše lakomislenosti. Jedna osoba želi da vas vidi. Čuvajte se gubitka ključeva. Glavobolja.

Škorpija: Probudićete se jako neraspoloženi a ni sami nećete znati koji je razlog tome. Odlazak u prirodu je najbolji lek. Posao i onako ne ide. Posetite stomatologa.

Strelac: Divan dan za nova pznanstva. upravo jedno takvo desiće se na autobuskoj stanici. Ne očekujte previše od novog kolege. Prekontrolišite krvnu sliku.

Jarac: Dobro će te izneti na svojim plećima današnje obaveze. U večernjim satima slede malo lepši trenutci. Biće tu i malo strasti i još po nečeg. Imate dovoljno energije.

Vodolija: Svaki nepromišljen postupak može dovesti do nesagledivih posledica. vremena u kojima živite su jako stresna. Ne pozajmljujte novac od bliskih prijatelja. Sinusi.

Ribe: Jako nestabilan dan sa mogućnošću da vam se desi jedna mala povreda. zato budite jako obazrivi. Takodje vam i situacija na poslu može biti jako stresna. Oprez, pažnja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation