Zahvaljujući datumu rođenja i vašem horoskopskom znaku saznajte kakva vas starost očekuje!

Mladi ste i puni ambicija, a da li ste razmišljali kakvi ćete biti u starosti? Zahvaljujući datumu rođenja i vašem horoskopskom znaku pročitajte kakvi ćete biti kada vas sede uzmu pod svoje.

Zahvaljujući datumu

Ovan

Pripadnici ovog znaka se ni u starosti neće odreći sportskih aktivnosti, a ukoliko u slučaju bolesti budu sprečeni postaće pravi gnjavatori. Pokušaće da zadrže ritam dnevnih obaveza baš kao i vreme svoje mladosti.

Bik

Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Ovaj znak novac neće deliti olako. U slučaju materijalne oskudice u starosti Bik će postati osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

Blizanci

Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane mnogo družiti. Ako uz sebe imaju životnog saputnika koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ukoliko se desi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

Rak

Čitavog života ovaj znak će biti veoma osećajan, pa se to neće promeniti ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, kao bake i deke će imati stalne posete dragih ljudi, a u slučaju da ostanu sami provešće tužnu starost punu melanholije.

Lav

Svojim istinitim, preteranim ili čak izmišljenim pričama će daviti bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, biće vrlo ponosni na to i kada se sa sedima budu sećali svojih divnih uspomena.

Devica

Device će se baviti svojim dnevnim ritualima i uživati u sitnicama. Ukoliko si imale srećan život i brak, u starosti će blistati i proživljavati drugu mladost. Device vole da imaju kućne apoteke, u kojima će u svakom trenutku na dohvat ruke imati lekove za psihičke i fizičke tegobe.

Vaga

Pripadnici ovog znaka ideal vide u bračnom životu. Najgore će im biti ukoliko u starosti ostanu bez partnera, pa će se mnogo truditi na nađu svog životnog saputnika. Ljubav i iskrenost su im zvezde vodilje, tako da im je sve drugo od manje važnosti.

Škorpija

Kada pobede sve važne životne borbe i ostvare velike ciljeve, Škorpije će se u starosti sećati svake svoje bitke i posvetiti rešavanju problema, sa kojima se nisu izborili ranije. Nikada ih neće pobediti godine, već će zbog svog duha ostati zauvek mladi i željni avantura ili će živeti od sećanja na nekadašnje.

Strelac

Pregršt mudrih saveta biće zaštitni znak Strelčeva u starosti, jer će voleti da mudruju o raznim životnim temama. Postoji mogućnost i da se povuku u sebe, ali će njihov vedar temperament to uspeti da nadvlada.

Jarac

Starost Jarčeva biće kao vino – što starije to bolje. Ovaj znak će disati punim plućima i onda kada ih sustignu bore, a možda će se više prepustiti uživanjima i raznim vidovima zadovoljstva nego u mladosti.

Vodolija

Vodolije se vode logikom da nikada nije kasno da nauče da voze auto ili se bave jogom, pa makar imali naboranu kožu od 70 leta. Za njih neće postojati klasična starost, jer se neće osećati staro ili barem to nikada neće priznati. Uz ovaj znak nikome neće biti dosadno, jer će svaki dan otkrivati nešto novo.

Riba

Zanimljiv hobi, kreativan rad ili dokolica – zavisi od pripadnika ovog znaka šta će odabrati. Neke Ribe će pod stare dane biti dosta smušene, dok će one malo pronicljivije biti u stanju da glumataju. Vežina Riba će uživati u lenčarenju.

(opušteno)

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation