6 čarobnih napitaka za mršavljenje

Da bismo bili zdravi i lepo izgledali, nije bitna samo ishrana. Pažnja se pridaje i tečnosti koju pijemo. Da biste sačuvali zdravlje, i skinuli višak kilograma, pomoć ćete naći u:

– vodi – nema prirodnijeg i jeftinijeg napitka, niti napitka koji Vašem organizmu više prija. Zahvaljujući hidrataciji organizam se snabdeva energijom, koža je elastična i sjajna. Čašom vode pre jela ćete smanjiti glad, pa se nećete prejesti.

– kafi – ima moć antioksidansa, i kalorije se više troše. 1 – 2 šoljice kafe na dan doprineće detoksikaciji i svežini kože.

– zelenom čaju – veoma efikasno čisti organizam, o čemu je već ranije bilo reči. Doprinosi vraćanju energije i mršavljenju, tako što ubrzava oksidaciju masti.

– kakau – kakao obiluje antioksidansima, koju su tu da spreče bolesti i zaštita su našem DNK od slobodnih radikala, koji prvi doprinose ranom starenju.

– crnom vinu – zaštita je krvnim žilama, umanjuje nivo holesterola i stresa, i snabdeva telo sa velikom količinom antioksidanasa – do čak 40 % istih više nego što ih je u organizmu ljudi koji ne konzumiraju ovo piće. To je zaštita od preranog starenja, a sadrži i picetanol zahvaljujući kome masne ćelije sporije rastu, pa se može reći da će crno vino pomoći kada želite da smršate.

– mleku – pomoćnik je u sprečavanju preterane težine kod dece, a odraslima mršavljenje čini jednostavnijim, posebno u predelu struka. Proizvodi od mleka sadrže mnogo kalcijuma pa se masti posle jela brže troše.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation