3 razloga zašto treba koristiti silikonske mušeme?

Šta prvo pomislite kada pročitate silikonske mušeme?

Da li i vama misao odluta kod vaše bake, pomislite na nešto što bi bilo na njenom stolu dok vas pita da li ste gladni i nudi vašim omiljenim slatkišem? I nama isto, ali se stvari menjaju na bolje kada govorimo o ovom tipu dekorativnog stoljnjaka.

Danas silikonske mušeme predstavljaju dekorativne i moderne stoljnjake koji su sve zastupljeniji u našim domovima.

Proizvode se od mnogo kvalitetnijih materijala, vodootporne su i imaju lep i moderan dizajn. Sve više ljudi je prepoznalo praktičnost silikonske mušeme i koristi je u svom domu, jer sve što je praktično olakšava život.

Benefiti silikonske mušeme su mnogobrojne, a u nastavku teksta pročitajte 3 najznačajnije prednosti koje vam mogu pomoći da se odlučite baš za ovu vrstu stoljnjaka.

  1. Čuva i štiti nameštaj

Ako ne želite da koristite silikonske mušeme u vašem domu, to uvek možete učiniti u vašem dvorištvu, jer sa njima možete prekriti i zaštititi baštenski nameštaj od kiše, vetra, suncevih zraka i drugih spoljašnjih uticaja.

Ne morate više koristiti razne folije, najlone ili neke druge vodootporne materijale jer će ove mušeme biti mnogo bolje rešenje. Pored toga što će zaštititi vaš baštenski nameštaj, daće mu i novi i lepši izgled.

Pored baštenskog nameštaja možete zaštititi i police u špajzu, ili sto u trpezariji, jer dobro prijanjaju na sve površine napravljene od metala, drveta ili plastike.

  1. Lako se održavaju

Silikonske mušeme se lako održavaju zahvaljujući tome što su vodootporne, tako da vrlo brzo i lako možete sve dovesti u red i samo sa par poteza krpe obrisati prosutu tečnost.

Materijal od koga su izrađene je veoma praktičan i izdržljiv i samim tim možete očekivati dug vek vašeg stoljnjaka. Dovoljno je poprskati silikonske mušeme sa sredstvom za pranje stakla ili deterdžentom za sudove i prebrisati mokrom krpom.

Domaćicama je od presudne važnosti da ne potroše previše vremena na čišćenje. Ako nemate previše vremena za čišćenje uvek možete prebrisati silikonske mušeme sa vlažnom maramicom. Nema pranja u mašini, nema peglanja i nema habanja materijala. Vaši mališani mogu nesmetano da pišu po mušemama, a vi jednim potezom krpe bez stresa možete to sve obrisati.

  1. Povoljna cena

Treći razlog zbog koga treba da ih koristite je taj da su one veoma povoljne. Na tržištu se nalazi veliki izbor ovih prekrivača za stolove  koji dolaze u raznim bojama, dezenima i nijansama. Možete ih uklopiti sa enterijerom vašeg doma, ili uzeti providne koje će savršeno prijanjati uz vaš baštenski nameštaj.

Takođe postoje one sa zlatnim i srebrnim detaljima, raznobojnim prugama, sa cvetnim motivima. Kada poželite da promenite mušemu nećete morati da odvojite previše novca, a vrlo lako je možete zameniti jer to više nije teško nabaviti kao nekada.

Sada drugačije gledate na silikonske mušeme, zar ne? Kada sledeći put poželite da kupite stoljnjak ili budete morali da prekrijete police gde držite cveće ili tegle u špajzu setite se ovih praktičnih pomagača za domaćinstvo. Uštedeće vam gomilu vremena i živaca koju možete potrošiti na nešto pametnije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation