Ovo voće sprečava RAK PLUĆA, a košta samo 30 dinara kilogram!

O zdravlju bi trebalo da razmišljamo pre nego što dođemo u situaciju da se lečimo od ozbiljnih i teških bolesti. Najbolji način je da se hranimo zdravo, a ako pritom to bude i jeftino – još bolje.

Ljudi nisu svesni suštinskog kvaliteta mnogih plodova prirode. Ako i razmišljaju u tom pravcu, sve se uglavnom svodi na rečenicu: “To je zdravo!”. Ipak, postoji voće koje je toliko zdravo da je prevencija za mnoge vrste raka, od kojih je jedan od najčešćih rak pluća.

voce

Mnoga naučna istraživanja, koja su se bavila ispitivanjem uzroka teških bolesti, su se složila u jednom – sveže, neoljuštene jabuke sprečavaju nastanak mnogih ozbiljnih oboljenja.

Jabuke su dobre u preventivi za sve vrste raka, kardiovaskularnih i nervnih oboljenja, bolesti digestivnog trakta i moždanih oboljenja, piše Herbal Legacy.

Studija, koja je sprovedena na Havajima, u koju su bili uključeni oboleli od karcinoma pluća, dokazala je da se kod 40 od 50 odsto bolesnika kancer znatno redukovao. Ispitanici su jeli sveže jabuke, luk i grejpfrut svaki dan.

I ostala ispitivanja širom sveta su pokazala učinkovitost jabuka u prevenciji i tokom lečenja od raka pluća.

Naime, ovo voće sadrži flavonoide koji regulišu metaboličke procese, pa samim tim izbacuju toksine iz organizma.

Dovoljno je da jedete pet jabuka nedeljno da biste značajno smanjili rizik od oboljevanja od raka i drugih bolesti. Ali doktori preporučuju “jabuku na dan” za sprečavanje svih tegoba.

(izvor: Telegraf.rs)

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation