Vežbe za zadnjicu

Ako ste pripadnica lepšeg pola koja želi da bude u formi i da izgleda lepo, onda će se zadnjica sigurno naći među prvima na listi regija za koje ćete želeti da izgledaju zategnuto.

Uz savete stručnjaka, opisaćemo vam vežbe koje će vam u tome pomoći. Vaše je jedino da budete uporni i da opisani program vežbi sprovodite svaki dan.

Vežba 1: Postavite svoje telo u početni položaj za rađenje sklekova. To znači da na podlogu za vežbanje treba da budete oslonjeni šakama i vrhovima stopala. Iz tog položaja, lagano prvo jednu, pa zatim drugu nogu, naizmenično u odvojenim serijama od po deset do petnaest vežbi, podižite od podloge prema gore dokle možete i spuštajte nazad.

Vežba 2: Zauzmite blagi raskorak, tako da udaljenost vaših stopala ne bude veći od širine vaših ramena. Ruke stavite na bokove i zatim savijajući kolena dovedite položaj tela u čučanj. Nakon četiri do pet sekundi provedenih u čučnju, možete da se vratite u početni položaj i vežbu ponovite u seriji od deset puta.

Vežba 3: Lezite na leđa, sa stopalima ravno postavljenim na podlozi za vežbanje i savijenim kolenima. Ruke neka su vam slobodno ispružene pored tela. Lagano podižite zadnjicu koliko možete, i u tom krajnjem položaju ostanite pet sekundi. Spustite se i zatim ponovite vežbu u seriji od deset puta.

Tokom vežbi, trudite se da ritam vašeg disanja ostane zdrav i uravnotežen.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation