Vežbe za stomak

I Vi možete imati ravan stomak, kakav dugo priželjkujete. Svakog dana radite ove vežbe i primetićete fascinantne rezultate.

Vežbe za stomak

1. Treba da legnete na strunjaču, noge treba da su podignute, vertikalno sa strunjačom, a stopala treba da budu ispravljena. Zatim donji deo leve noge treba spustiti na nekoliko centimetara od strunjače, uraditi seriju od petnaest trbušnjaka, a onda isto uraditi i sa desne noge.

2. Sedite na strunjaču, dok su kolena savijena, a stopala ispravljena. Kada spojite noge, treba da ih podignete za par cm, i približavajte ih grudnom košu. Rukama ćete obuhvatiti kolena, ali noge ne smete da dotičete. U tom stavu, ispravićete noge iznad sebe, a obe ruke širite u stranu. Ponoviti u 15 navrata.

3. Najpre lezite na strunjaču na leđa, obe ruke smestite ispod stražnjice. Tada noge treba da podignete u vazduh, pod uglom od devedeset stepeni. Noge treba da budu ispravljene i tako kružite ulevo, pa zatim udesno. Uraditi u petnaest navrata, pa nastaviti, u desnom pravcu.

4. Kleknite i naslonite ruke na strunjaču, a onda opružite desnu nogu i levu ruku, dok su prsti ispravljeni. Budite u ovom stavu par sekundi, a potom vežbu izvesti ispružanjem leve noge i desne ruke. Uraditi petnaest puta.

Dodatni saveti: Ako vežbe ne pomognu, tu je i tretman iz oblasti estetske hirurgije koji se zove zatezanje stomaka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Vežbe za mršavljenje
Kako da smršam
Pločice na stomaku
Vežbe za zadnjicu
Vežbe za stopala
Saveti za mišićnu masu
Kako vežbati kod kuće
Kako nabaciti mišićnu masu
Kako udebljati noge
Vežbe za butine
Vežbajte 15 minuta kod kuće i imajte do leta savršenu guzu i zategnute noge!
Najbolji trening kod kuće: Do čvrste i zategnute zadnjice za samo 15 minuta
Post navigation