Vežbe za stomak

I Vi možete imati ravan stomak, kakav dugo priželjkujete. Svakog dana radite ove vežbe i primetićete fascinantne rezultate.

Vežbe za stomak

1. Treba da legnete na strunjaču, noge treba da su podignute, vertikalno sa strunjačom, a stopala treba da budu ispravljena. Zatim donji deo leve noge treba spustiti na nekoliko centimetara od strunjače, uraditi seriju od petnaest trbušnjaka, a onda isto uraditi i sa desne noge.

2. Sedite na strunjaču, dok su kolena savijena, a stopala ispravljena. Kada spojite noge, treba da ih podignete za par cm, i približavajte ih grudnom košu. Rukama ćete obuhvatiti kolena, ali noge ne smete da dotičete. U tom stavu, ispravićete noge iznad sebe, a obe ruke širite u stranu. Ponoviti u 15 navrata.

3. Najpre lezite na strunjaču na leđa, obe ruke smestite ispod stražnjice. Tada noge treba da podignete u vazduh, pod uglom od devedeset stepeni. Noge treba da budu ispravljene i tako kružite ulevo, pa zatim udesno. Uraditi u petnaest navrata, pa nastaviti, u desnom pravcu.

4. Kleknite i naslonite ruke na strunjaču, a onda opružite desnu nogu i levu ruku, dok su prsti ispravljeni. Budite u ovom stavu par sekundi, a potom vežbu izvesti ispružanjem leve noge i desne ruke. Uraditi petnaest puta.

Dodatni saveti: Ako vežbe ne pomognu, tu je i tretman iz oblasti estetske hirurgije koji se zove zatezanje stomaka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Kako smršati brzo
Kako do vitke linije
Sagorevanje masti
Kako vežbati kod kuće
Kako najbrže skinuti stomak
Kako ojačati noge
Vežbe za definiciju
Ishrana za ravan stomak
Vežba koja zamenjuje 1000 trbušnjaka: Ravan stomak za 60 sekundi!
Ovo su najlakše vežbe: ravan stomak za manje od 7 dana!
Trudite se i trenirate, ali kilogrami se ne tope? Moguće je da i vi pravite ove greške!
Vežbe za zatezanje i oblikovanje butina - BUDITE SPREMNI ZA LETO!
Post navigation