Vežbe za brzo mršavljenje

Uz odgovarajuće vežbe, svaka dijeta će dati mnogo bolje rezultate u smanjenju masnih naslaga:

1. Ne postoji potpuno sagorevanje svih masnoća u telu. Kalorije koje potrošite zavise ne samo od aktivnosti već i koliko truda ste uložili, koliko ste vešti u tome i koliko dugo to radite i koliko često. Zato izaberite jednu vežbu za svaki deo tela gde želite da sagorite salo i radite je redovno i dosledno . To znači aktivnost u kojoj zaista uživate i koja je praktična i izvodljiva.

2. Trčanje je odličan izbor zato što ne zahteva posebnu opremu, osim nekih kvalitetnih patika i možete ga raditi bilo kada i bilo gde. Jedna je od najboljih kardio vežbi jer pomaže u izgradnji jakih kosti i vezivnog tkiva. Ubrzava vam puls brže nego bilo koja druga vežba i tako vam pomaže da sagorite kalorije, naročito ako često menjate intenzitet trčanja.

3. Bilo da ste na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, biciklizam je odličan kardio trening. Koristeći snagu nogu, možete povećati izdržljivost tela dok ono sagoreva kalorije. Taj iznos je otprilike oko 250-500 kalorija za 30 minuta vožnje, u zavisnosti od toga koliko brzo vozite i koliki je otpor. Bicikl je takođe odličan za vaše zglobove i kompletan skeletni sistem.

4. Plivanje je još jedan odličan izbor jer to je vežba za celo telo. Što više delova tela možete uključitte u vežbanje, više kalorija će te potrošiti. Ako primera radi, provedete 30 minuta plivajući leđno, vi će te sagoreti skoro 400 kalorija. Najbolje od svega , vaši zglobovi su u potpunosti zaštićeni od povreda , tako da ne morate da brinete o tome .

5. Aerobik, steperi, eliptični trenažeri i sprave za nordijsko trčanje su takođe neke od preporučenih kardio vežbi.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation