Tumačenje snova

U snovima je sve moguće. Naši snovi nas mogu uplašiti ali i razveseliti. Sve što sanjamo je deo nečega što se dešava kada smo budni, ali i karakteristike naše ličnosti, za to postoje i razlozi koji su opravdani. Značenjem i tumačenjem vaših snova bavi se sanovnik.

IZOŠTRITE PAMĆENJE

San nam dolazi svako veče ali se mi tih snova obično nesećamo kada se probudimo, zato moramo izoštriti pamćenje i to tako što ćemo pre spavanja čvrsto odlučiti da ćemo se svega sećati kada se probudimo, a kada jutro svane, ne ustajte odmah već zapišite sve čega se sećate iz sna.

ZNAČENJE SNOVA

Kakvi su vaši snovi? Da li ste u njima srećni ili vas je strah? Snovi nam ukazuju na nešto što u toku dana potisnemo u sebi. Ili predstavljaju strah od nečega. Ako sanjate kako se uz veliki napor penjete na neki vrh, to može da znači da zahtevate previše od sebe samih.

KREATIVNI RAD SA SNOVIMA

Kada imate neki problem vezan za ljubav, porodicu, posao, zaposlite vaš mozak da nadje rešenje. To ćete uraditi tako što ćete pre nego što zaspite, nekoliko puta ponoviti rečenicu koja glasi kao da se to već ostvarilo. Ovo može uspeti jer vaš mozak bolje radi kada se odmara nego u toku dana.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation