Tri koraka do vitke linije

Spremite svoje telo za bikini u samo tri koraka. Mršavljenje nikada nije bilo brže i jednostavnije. Kombinacijom posebnog režima ishrane, kavitacije i vežbanja na Power plate uređaju dovešćete svoje telo do savršenstva za veoma kratko vreme. Ne oklevajte, počnite već danas.

Ubrzajte metabolizam promenom režima ishrane

Kada rešite da se oslobodite suvišnih kilograma prvo što treba da uradite jeste da izmenite režim ishrane. Uvrstite u svoj jelovnik namirnice koje ubrzavaju metabolizam i pospešuju topljenje masnih naslaga. Jako je važno da izbegavate suvu hranu i da pojačate unos čiste vode. Uvrstite u svoj jelovnik namirnice koje sadrže vlaknaste materije poput svežeg voća i povrća. Pijte sveže ceđene sokove od citrusnog voća jer oni u velikoj meri inteziviraju razgradnju masnog tkiva. Izbegavajte masno meso, pređite na piletinu i ribu koji će Vam obezbediti sasvim dovoljno proteina, a da se pri tom kalorijski unos neće drastično povećati.

Kavitacijom skinite masne naslage sa kritičnih mesta

Masne naslage oko struka, na butinama, stomaku i nadlakticama se veoma teško skidaju. Čak ni rigoroznim dijetama i vežbanjem teško da ćete uspeti da se oslobodite sala lokalizovanog u ovim regijama. Zahvaljujući kavitaciji sada se možete rešiti i ovih masnih naslaga i to u samo nekoliko tretmana. Kavitacija ultrazvučnom energijom razlaže masne ćelije do glicerida i masnih kiselina koje se dalje preko jetre i u vidu energije oslobađaju iz organizma. Kako se ovako razložene masnoće ne bi zadržale u organizmu i ponovo izgradile masno tkivo kavitaciju je neophodno kombinovati sa vežbanjem.

Zategnite svoje telo pomoću Power plate visokoefikasne sprave za vežbanje

Power plate je najsavremenija sprava za vežbanje čija tajna visoke efikasnosti leži u vibracionoj tehnologiji. Naime, tokom vežbanja na Power plate uređaju vibracije povećavaju učestalost mišićnih kontrakcija, što u mnogome povećava efikasnost samog vežbanja, pa se i željeni rezultati postižu za kraće vreme nego vežbanjem na klasičnim uređajima. Vežbanjem na Power plate se istovremeno aktiviraju sva mišićna vlakna, dok je pri klasičnom vežbanju aktivna samo jedna trećina mišića. Od kako se pojavio Power plate je vežbanju dao sasvim novu dimenziju. Ljudi širom Sveta su vrlo brzo uvideli sve prednosti vežbanja na Power plate uređaju. To je do sada najefikasniji način da smršate i zategnete svoje telo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation