Ima telo kao zmaj, a svaki dan jede krofne – evo koja je njena tajna!

Laura Bejker (28) ima 60 kilograma, mišiće o kojima većina žena može samo da sanja i opsesiju krofnama i “nezdravom” hranom.

Ona na svom blogu svakodnevno postavlja recepte za krofne i keksiće, što nije nešto što biste očekivali od žene koja izgleda ovako dobro – ali njena tajna nije samo u besomučnom vežbanju, već u “pametnim” sastojcima koje stavlja u svoje slatkiše.

capture1

Laura je do pre tri godine radila u kancelariji, imala je preko 70 kilorama i verovala je da mora da jede “dosadnu” hranu poput bele ribe i brokolija kako bi izgledalo dobro. Iako se sa strane bavila fitnesom, nikad nije imala hrabrosti da se u potpunosti posveti tome – a onda je presekla i rešila da sve svoje vreme posveti pisanju na bolgu i vežbanju.

Za osam meseci je uspela da stekne oko 10.000 pratilaca na svom blogu “GirlGainz” na kom, na iznenađenje mnogih, ne kači priče o vežbama i trčanju, već recepte za kolače. Da, da, prave kolače – krofne i keksiće zbog kojih bi mnogima potekla voda na usta. I ona sama svakodnevno to jede, ali je to nije sprečilo da izgleda vrh.

– Mnogo volim slatkiše i zbog toga sam i napravila blog. Da pokažem da uz malo kreativnosti možete omiljene deserte da ukopite u dijetu. Mislim da u hrani treba uživati! Ne verujem u dijete, posebno ne u one sa brzim rezultatima – priča Laura.

Kad je shvatila da može redovno da vežba i da jede slatkiše, a da i pored toga ima izvajane mišiće, Laura kaže da joj se život totalno promenio. Ona danas svima savetuje da redovno vežbaju i jedu ukusnu i zdravu hranu.

Recept za Laurine zdrave krofne

Potrebno je:

40 g kokosovog brašna

25 g proteina u prahu s ukusom vanile

60 g sosa od jabuke

80 g belanaca

1 celo jaje

1/2 kašičice cimeta

12 kašičice praška za pecivo

50 ml obranog mleka

Priprema:

Zagrejte rernu na 180 stepeni i spremite kalupe za krofne iz rerne. Sve sastojke jednostavno ubacite u blender, pa dobijeno testo pecite oko 30 minuta. Za glazuru pomešajte malo mleka sa proteinom u prahu sa ukusom po želji.

Od ovoga ćete dobiti devet manjih krofni, a svaka ima svega 50 kalorija i 5,3 g proteina.

izvor: 24sata

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation